Читайте нас в соціальних мережах

У Тернополі шукають волонтера, який би носив юнака з інвалідністю на заняття з плавання (відео)

П'ятниця, 20 листопада 2020 17:26
17-річний Сергій Ткачук з Тернополя 9 останніх років займається плаванням. Це приносить неабияке задоволення хлопцю з інвалідністю, до того ж, це хороша реабілітація, адже там, у басейні, він почуває себе як риба у воді.

 

Та кожен візит у басейн для Сергія та його матері Тетяни – справжнє випробування. Дійти з авто до самого басейну – проблема. У сім’ї це називають « смугою перешкод». Всі попередні роки мамі з юнаком на інвалідному візку йшли адміністрація школи та тренер і допомагали піднімати Сергія на 2-й поверх, в басейн. Цього року проблема стала критичною – у пані Тетяни почалися проблеми зі здоров’ям, зокрема з хребтом, через постійні фізичні навантаження.

Жінці лікарі радять робити операцію та не навантажувати організм. Пані Тетяна осбь вже два місяці як не носить сина на заняття із плавання. Хлопець вже встиг досягнути хороших результатів у спорті — він став призером змагань різного рівня, в тому числі – чемпіонатів України.

Мама Сергія просить відгукнутися небайдужих людей, які би змогли хоча б раз на тиждень допомогти хлопцю подолати бар’єр на шляху до улюбленого і життєво необхідного спорту — добратися до басейну дитячо-юнацької спортивної школи №2, що на вулиці Острозького. Не безкоштовно — за помірну плату, адже ці тренування для хворого юнака справді важливі.

Якщо ви могли б допомогти у цьому сім’ї Ткачук — телефонуйте за номером: 097-898-44-01 (Тетяна Ткачук).

Детальніше — у сюжеті «Тернопіль 1»:

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ