Читайте нас в соціальних мережах

У тернопільському ТРЦ «Подоляни» замість «Сінема Сіті» буде кінотеатр, аналог якого є лише у Києві

Понеділок, 02 листопада 2020 16:55
Тернополяни зізнаються, що скучили за кіно на великих екранах. Після закриття «Сінема Сіті» у Тернополі відкрили кінотеатр в центрі, але про його існування мало хто знав. Втім, вже зовсім скоро в ТРЦ «Подоляни» відкриється унікальний кінотеатр Miromax.

 

Як стало відомо журналістам сайту «Тернополяни», його планують відрити вже цього року — приблизно у грудні. Зараз там тривають ремонтні роботи.

Але в чому особливість кінотеатру, який готують до відкриття? Зображення там виводитиметься безпосередньо на LED-екран без використання проектора. Відтак значно підвищується якість зображення, його роздільна здатність та яскравість. Нове місце для перегляду кінофільмів у Тернополі буде значно більшим за свого «попередника» та відповідатиме умовам пандемії.

Також у чергах до гардеробу глядачам тепер чекати не доведеться. Там планують облаштувати локери для особистих речей та одягу.

До слова, такий кінотеатр наразі є тільки у столиці. Тож Тернопіль буде другим містом в україні, де відвідувачі Miromax зможуть оцінити переваги таких сучасних технологій та насолодитись затишною атмосферою.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ