Читайте нас в соціальних мережах

Куди летить тернопільська «Бджілка»?

Середа, 14 січня 2015 09:37
Тернополянка п.Наталія залишила на сайті Тернопільської міської ради допис-запитання щодо долі танцювального колективу «Бджілка».
 
«Хочу отримати інформацію,чому в нашому місті Тернопіль не знайшов місце для себе танцювальний колектив «Бджілка», який працював на станції юних техніків? Про не профільність ми вже чули! Невже для нашого патріотичного міста не потрібні дітки які танцюють народні танці! Діти залишилися просто на вулиці! Дякуємо за відповідь! Іще скажіть невже в залі СЮТ можуть займатися лише орендарі? Це профільно?», - пише пані Наталя.
 
Цю ж тему в листопаді 2014 року піднімала на своїх сторінках й газета «Вільне життя плюс».
 
У публікації «А «Бджілки» вже немає…» її автор Лілія Костишин писала: «Зразковий танцювальний колектив народно-сценічного танцю «Бджілка» понад 15 років діяв при комунальному закладі Тернопільської міськради «Станція юних техніків», але з вересня близько 50 його юних учасників змушені були шукати «Бджілці» альтернативу. Адже єдиний в Україні зразковий колектив при позашкільному закладі технічного профілю перестав діяти».
 
Причина – скорочення та реорганізація мережі позашкільних навчальних закладів. 
 
Під багатьма «освітянськими» запитаннями на сайті міської ради у стислі терміни з’являються коментарі-відповіді посадовців. Допис ж пані Наталі  наразі чекає на реагування чиновників міської ради.
 
 
Фото з сайту http://vilne.org.ua
 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ