Читайте нас в соціальних мережах

Правоохоронці підтвердили, що голова Тернопільської ОДА Володимир Труш брав хабар (відео)

П'ятниця, 16 жовтня 2020 19:32
Сьогодні, 16 жовтня колишній народний депутат Ігор Мосійчук заявив, що має підтверджуючі документи як нинішній голова Тернопільської ОДА Володимир Труш отримав хабар у розмірі 7 тисяч доларів та так тікав від правоохоронців на власному авто, що одному із поліцейських переїхав ногу.

"Голова Тернопільської ОДА Володимир Труш в серпні 2008 року працюючи в органах податкової адміністрації в Івано-Франківській області був затриманий співробітниками УБОЗ управління МВС України в Івано-Франківській області при отриманні хабара в розмірі 7000 доларів США.

При затриманні податківець Труш намагався втекти з місця злочину на авто і переїхав ногу співробітнику міліції, - повідомив Ігор Мосійчук.

Слова колишнього нардепа підтверджує і поліцейський на пенсії Петро Шеремета, який в той час працював на посаді заступника начальника ОБОЗ.

"Я підтверджую пост Мосійчука. У серпні місяці 2008 році працівниками ОБОзу дійсно документався заступник начальника управління ДПІ Труш Володимир за вимагання хабара 7 тисяч доларів з підприємця з міста Долина. Ці гроші Труш дійсно отримав у якості хабара. Тільки недопрацювання на той час працівників управління по боротьбі з організованою злочинністю дали можливість втекти з місця злочину і в результаті фактично прокуратурі Івано-Франківської області відмовлено у порушенні кримінальної справи, оскільки не було предмету злочину. Працівники міліції на той час, які займалися документуванням і на сьогодні готові дати покази і так само на той час потерпілий підприємець, який дійсно передавав гроші у кількості 7 тисяч доларів у руки Володимиру Трушу. На той час начальник внутрішньої безпеки Івано-Франківської ДПІ робив заключення на рахунок Володимира Труша по даному факту, який також готовий дати покази, після чого Труш написав заяву і звільнився з органів податкової поліції. Я не можу зрозуміти, як такі люди можуть ставати головами адміністрацій. Після звільнення Труш займався напівзлочинною діяльністю - це гральний бізнес на той час в парі з львівськими кримінальними авторететами. Після чого на будівництві власного ресторану непорядно поступив зі своїм сослуживцем, який його витягнув тоді з тієї справи з хабарем. Мене це дістало, що така людина може керувати областю, - відзначив Петро Шеремета". 

 

Таку ж інформацію озвучив і колишній Міністр МВС Юрій Луценко.

"От мого знайомого призначили головою адміністрації Тернопільської області, а ми його свого часу брали на хабарі, а він так тікав, що переїхав навіть працівника поліції. Чудесно. Нові кадри йдуть, - наголосив Юрій Луценко". 

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ