Читайте нас в соціальних мережах

Мер Тернополя повідомив, як житиме місто в умовах "червоної" зони

Субота, 26 вересня 2020 08:00
Місто Тернопіль знову потрапило у "червону" карантинну зону. Відтак, уже з понеділка, 28 вересня, в обласному центрі мають почати діяти певні обмеження.

Як житиме місто в умовах нового епідеміологічного зонування повідомив на своїй сторінці у Facebook міський голова Тернополя Сергій Надал.

"У Тернополі з понеділка знову буде червоний рівень карантинних обмежень. Але це адаптивний карантин: батьки можуть обрати для своїх дітей дистанційне навчання або звичайне навчання у класі. Підприємства теж можуть обирати між роботою звичайною і дистанційною. Громадський транспорт курсуватиме містом у режимі спецтранспорту", – написав мер.

Також він додав, що ми маємо звикати до нового життя в умовах епідемії коронавірусу.

"Кількість хворих зростає не лише у Тернополі. Бачимо, що дані статистики зростають по всій країні. Зараз наше завдання готуватися до похолодання. Ситуація з коронавірусом може погіршуватися з початком сезонних захворювань. Зараз наша мета – максимально підготувати лікувальні заклади", – додав Сергій Надал.

Нагадаємо, що з 28 вересня у "червоній" карантинній зоні.будуть міста Тернопіль та Бережани.

До помаранчевої зони потрапили: міста Кременець та Чортків, Бережанський, Борщівський, Бучацький, Гусятинський, Заліщицький, Збаразький, Зборівський, Козівський, Кременецький, Лановецький, Монастирський, Підволочиський, Підгаєцький, Теребовлянський, Тернопільський, Чортківський та Шумський райони.

Додати коментар