Читайте нас в соціальних мережах

Новий прокурор Тернопільщини прокоментував скандал з п'янкою на робочому місці

Вівторок, 15 вересня 2020 10:35
Вчора, 14 вересня у Тернополі представили нового обласного прокурора 30-річного Миколу Петришина.

Невдовзі з'явилася інформація, що після офіційного представлення, на робочому місці, новопризначений прокурор із заступниками вирішили відсвяткувати дану подію.

За нашою інформацією, одразу після представлення, новоспечений прокурор із заступниками вирішили відсвяткувати таку радісну подію. 

Святкували весело та гучно - з алкоголем та закусками - прямо на робочому місці у приміщенні обласної прокуратури, що у центрі Тернополя на вулиці Листопадовій.

Далі ще цікавіше - якимось чином про це дізналася Ірина Венедіктова - Генеральний прокурор України та у терміновому порядку дала вказівку відправити усіх, хто був присутній на святкуванні, на освідчення у Тернопільський обласний психоневрологічний диспансер, що на Тролейбусній.

Сьогодні, о 10-тій годині новопризначений прокурор зібрав прес-конференцію та прокоментував вчорашній скандал.

За словами Миколи Петришина, перевірка виїжджала, але нічого зафіксовано не було. 

Це була неправдива інформація про п'янку новопризначеного прокурора на робочому місці. 

Новопризначений керівник Тернопільської обласної прокуратури наголосив, що ніяких святкувань на робочому місці не було, а перевірку на стан алкогольного сп’яніння не проводили, бо в цьому не було потреби.

– Щодо «святкувань», то такий сигнал дійсно мав місце і був перевірений Генеральною інспекцією Офісу Генерального прокурора. За результатами перевірки було встановлено відсутність будь-яких фактичних даних, які б вказували на розпивання алкогольних напоїв, будь-яких святкувань та взагалі перебування сторонніх осіб в робочий та позаробочий час в моєму особистому кабінеті. Відповідний акт складено та підписано учасниками, проводився він з відео- та аудіофіксацією. Генеральна інспекція з представниками підрозділу «К» працювали у моєму кабінеті з 16:00, тобто в робочий час. Зібраних ними даних було більш, ніж достатньо для того, щоб зрозуміти, що ніякого святкування не було. Мене не освідували, не пропонували «Драгер», бо в тому не було необхідності. Перевірки приміщення було достатньо, аби спростувати інформацію про святкування мого призначення, пояснив Микола Петришин.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ