Читайте нас в соціальних мережах

Пили алкоголь і веселилися: на Тернопільщині скандал з призначенням нового прокурора

Понеділок, 14 вересня 2020 20:28
Сьогодні, Тернополяни писали, що Тернопільщина отримала нового обласного прокурора.

У Тернополі  заступник Генпрокурора Ігор Мустеца представив колективу Тернопільської обласної прокуратури нового керівника. Ним став уродженець Львівщини Микола Петришин. Новому очільнику обласної прокуратури всього 30 років.

Попри це, заявив Ігор Мустеца, на попередніх посадах Микола Степанович зарекомендував себе як умілий організатор та принциповий керівник.

За нашою інформацією, одразу після представлення, новоспечений прокурор із заступниками вирішили відсвяткувати таку радісну подію. 

Святкували весело та гучно - з алкоголем та закусками - прямо на робочому місці у приміщенні обласної прокуратури, що у центрі Тернополя на вулиці Листопадовій.

Далі ще цікавіше - якимось чином про це дізналася Ірина Венедіктова - Генеральний прокурор України та у терміновому порядку дала вказівку відправити усіх, хто був присутній на святкуванні, на освідчення у Тернопільський обласний психоневрологічний диспансер, що на Тролейбусній.

У ці хвилини прокурори здають кров на вміст алкоголю.

Якщо інформація підтвердиться, то невдовзі у Тернополі будуть представляти нового очільника обласної прокуратури, а можливо і весь керівний склад.

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

+1 #2 Юрий 15.09.2020, 11:38
Яка прокуратура,так i i призначення.тiл ьки вся ця дiтвора нажаль буде твереза
Скарга
+2 #1 Степан 14.09.2020, 21:38
Ну і типаж...
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ