Читайте нас в соціальних мережах

У Тернополі підприємці виступили проти обмежень через червону зону у місті

Четвер, 03 вересня 2020 23:15
Починаючи з понеділка, 7 вересня, Тернопіль, та ще декілька міст та районів області опиняються згідно рішення надзвичайного штабу у червоній зоні карантину через коронавірус.

Теоретично це означає, що у місті мають зачинитися школи та садочки, ресторани, торгово-розважальні центри, усі побутові магазини та підприємства, крім продуктових магазинів, аптек та АЗС. Також не має курсувати громадський транспорт, не можуть працювати салони краси, перукарні, спортзали та інше. 

Як буде на практиці поки що невідомо, адже завтра об 11-ій годині відбудеться засідання обласного штабу, де вирішуватимуть, що ж робити з містами та районами, які опинилися у червоній зоні. 

Та вже сьогодні підприємці Тернопільщини висловивли своє обурення та неготовність закриватися і робити паузу.

"ГО "Підприємці Галичини" вже заявляємо - ми проти ! Не допустимо призупинення підприємницької діяльності та закриття ринків, закладів громадського харчування, ТРЦ і надання послуг пасажирських перевезень, освітніх, рієлторських, спортивно - оздоровчих, перукарських, торгівельних послуг та ін.!!!

Причина - людям потрібна робота ,кошти для проживання та забезпечення елементарних потреб !!! У нашому місті працюють висококваліфіковані лікарі , які забезпечують належний рівень охорони здоров’я ! Ми довіряємо нашій владі.

Безумовно, ситуація із поширенням коронавірусної інфекції складна. Але по всій країні, а не в окремо взятому місті, - написала Ольга Шахін, підприємець з Тернополя". 

 

‼️ І знову наше місто у «червоній» зоні‼️ • ГО "Підприємці Галичини" вже заявляємо - ми проти ! Не допустимо...

Опубліковано Ольгою Шахін Четвер, 3 вересня 2020 р.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ