Читайте нас в соціальних мережах

«Я одружувався зі звичайною баригою секондом»: відомі тернопільські блогери продовжують назагал виясняти стосунки

Середа, 19 серпня 2020 14:20
Відома пара блогерів з Тернополя Таня Пренткович та Орест Мурій зараз переживають період розлучення. Втім, у них процес проходить не гладко.

Уже впродовж тривалого часу Таня і Орест розповідають багато подробиць з особистого життя один одного та поливають брудом назагал багатотисячної аудиторії в Instagram.

Днями у своєму блозі Орест знову підняв тему стосунків з Танею. Він розповів, що не любить несправедливість і додав, що зрадила його першою Пренткович. За його словами, вона вже більше року тому почала спілкуватися з чоловіком на ім’я Андрій, який згодом став її коханцем. А вже після цього Орест їй зрадив з іншою дівчиною.

Також Орест розповів, що не раз намагався повернути колишню дружину та про те, що вона висуває претензії щодо його теперішнього особистого життя.

«Мені дуже прикро, що людина, яку я любив, в яку вірив, якій вірив, підтримував, допомагав у всьому, вирішила раптом, що вона все зробила сама, і дозволяє собі, користуючись лояльністю підписників, ображати мене і близьких мені людей. А ще, тут мало про сина Івана. Бо ті, хто мене знають і знають, який я батько. Так. На мою картку приходило значно менше грошей, наж на Таніну. Але я одружувався зі звичайною баригою секондом, про який я їй розказав (розказав, як на цьому робити бізнес) і інстаграм їй я встановив, як нову прикольну програму, в яку я хотів викладати свої фото, і весь контент створювався тільки зі мною на початку, коли це все тільки починалося», - пише Орест.

У відповідь на це допис, Таня Пренткович написала довгий текст про все, за що вона дякує своєму колишньому чоловікові. Вкінці додала: «І так надіюся, що скоро подякую тобі за твою мудрість, не виносити більше наше особисте життя на мільйонну аудиторію! Дуже хочу нарешті подякувати тобі за закінчення цієї історії».

У наступному дописі блогерка додала, що якби не багато тисяч людей, які постійно беруть участь у їхніх відносинах, усе закінчилось би не так сумно.

«Коли ми мовчали і не говорили з колишнім чоловіком про причину розлучення все було ок між нами. А потім у нашому житті з’явилися плітки. Ми мовчали пів року і все було добре. Ви (підписники, - ред.) просто вимусили нас розповісти все і тоді почалося пекло… почали ми кидатися какашками зі сторони в сторону! Збудували між собою стінку лайна і перестали чути одне одного. Якби ми були лише удвох, ми б вже давно все мирно вирішили і святкували 4 рочки сина разом, а не по черзі», - написала Таня.

Наразі ситуацію з коханцем, про якого говорить Орест Таня не коментує. Сина пара виховує окремо.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ