Читайте нас в соціальних мережах

У Тернополі патрульні врятували молодика, який під дією наркотиків бігав голяка та не знав, що з ним відбувається (відео)

Середа, 05 серпня 2020 16:15
У поліцію зателефонувала тернополянка, яка повідомила, що у під'їзді її будинку невідомий стукає у двері, кричить та неадекватно себе поводить.

 Інцидент трапився вчора, 5 серпня, близько 5-ої години ранку на проспекті Степана Бандери. На місце події виїхали патрульні та поліцейські групи швидкого реагування.

— За вказаною адресою на піддашші під'їзду сидів молодий чоловік без одягу, який, ймовірно, перебував в стані наркотичного сп'яніння та говорив про дивні речі. Окрім того, аби туди потрапити, громадянин розбив вікно рукою, завдавши собі тілесні ушкодження, — інформують в пресслужбі управління патрульної поліції Тернопільської області.

На щастя, після тривалих переговорів з чоловіком інспекторам вдалося заспокоїти його та допомогти злізти з підашшя. Згодом він пояснив, що до таких дій його спонукали проблеми в особистому житті.

— Далі 25-річного громадянина шпиталізували до спеціалізованого лікувального закладу, — кажуть охоронці порядку та додають, що безвихідних ситуацій не буває, тому важливо бути небайдужим та допомогати у важку хвилину тим, хто цього потребує.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ