Читайте нас в соціальних мережах

На майно заступника начальника ГУНП в Тернопільській області накладено арешт

П'ятниця, 31 липня 2020 09:00
Тернополяни свого часу писали про те, що 2 червня цього року заступнику начальника ГУ Нацполіції у Тернопільській області Олександра Богомола - Ляховичу Олегу Михайловичу повідомлено про підозру. Правоохоронця підозрюють у розтраті 396 тисяч гривень бюджетних коштів.

У ході розслідування стало відомо, що два роки тому, у 2018 році, даний правоохоронець уклав з одним із підприємств два договори про надання послуг із супроводження та технічної підтримки програмного забезпечення та вніс неправдиві відомості до актів приймання послуг від виконавця. На підставі укладених фіктивних договорів на користь суб’єкта господарювання було перераховано 396 тисяч гривень бюджетних коштів.

В результаті проведених експертиз встановлено, що послуги з оновлення та супроводу  програмного забезпечення не надавалися.

Вчора, 30 липня, прокурор області Петро Бойко повідомив на якому етапі перебуває дана справа. 

"Так, за процесуального керівництва прокуратури області повідомлено про підозру заступнику начальнику ГУНП в Тернопільській області, який у 2018 році уклав з одним із підприємств м. Києва два договори про надання послуг із оновлення та технічної підтримки комп’ютерної програми. Надалі, посадовець на підставі підроблених ним актів здавання-приймання послуг, вчинив розтрату бюджетних коштів на загальну суму 396 тис грн. за оновлення та проведення робіт з технічної підтримки вказаної комп’ютерної програми. Однак, як встановлено в ході досудового розслідування, таке оновлення та робіт з технічної підтримки комп’ютерної програми впродовж 2018 року не проводилися.

На даний час досудове розслідування триває, йому обрано запобіжний захід,  на майно підозрюваного накладено арешт, - розповів Петро Бойко".

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар