Читайте нас в соціальних мережах

Тернопільська блогерка Пренткович і її чоловік поливають один одного брудом в соцмережах через розлучення

Середа, 15 липня 2020 13:30
Про те, що відома сім’я блогерів з Тернополя Тані Пренткович та Ореста Мурія розпадається, стало відомо більш як пів року тому. Усіх прихильників пари цікавило, що ж стало причиною розлучення такої ідеальної, на перший погляд, сім’ї. І ось через кілька місяців Таня і Орест розповіли про все.

За словами Тані, чоловік зрадив їй у їхній же спальні, а вона не змогла цього пробачити. Орест же розповідає, що він щиро шкодує про свій вчинок, просив вибачення і не раз намагався все повернути.

Причиною нового скандалу між парою стало те, що Орест оприлюднив в соцмережах фото із новою пасією. На це Таня відреагувала дуже різко:

«Я не хочу більше мовчати! Зі мною так не можна! З жінками так не можна!!! Чому, коли він зізнався у зраді, частина написали «Всі роблять помилки, а признатися в цьому публічно поступок справжнього чоловіка»? Я вам не розповідала, що про цей пост його попросили мої батьки! Бо їм набридло бачити, як на їх доньку лиється тонна лайна і фраз в стилі «Проміняла сім’ю на гроші» і так далі... а я просто не хотіла виносити це все лайно на публіку!!! Мовчала і тихо плакала і прикривала його зраду. А пам’ятаєте його вибачення на сцені мега тренінгу, перед аудиторією у 8 тис людей? А з часом я дізнаюся, що перед цим він трахав офіціантку з нашого закладу в нашій спальні (привіт, Влада), як вам такий поворот?».

109868125 773203063237611 1346918853441569074 n

Також Таня додала, що парі все ж доведеться миритися і спілкуватися, адже у них росте син.

«Лідер думок, який не поважає зовсім свою колишню дружину! Який поводиться як мудак і ще й лайки накручує», - продовжує Таня.

Пренткович розповіла, що наразі шукатиме хорошого адвоката.

На цей пост Орест відреагував і зняв відео. Там він розповів про те, що не розуміє, чому Таня знову про це говорить і виставляє претензії, адже у неї вже кілька місяців є інший чоловік.

«Я думаю настав час пояснити все і розставити крапки. Не розумію, чому мене поливають брудом і для чого знову піднімати цю всю історію, якщо ми її завершили і розлучилися. Але якщо про подробиці, то розкажу. Виявляється, Таня не сама вже з кінця грудня. Я про це дізнався вкінці квітня. Тим паче, це не вона мені розказала, а я в неї запитав. Я це пережив. Я навіть запропонував почати все спочатку. Всеодно отримав тоді «НІ». Я поставив остаточну крапку. Пройшло вже 6 місяців. Я можу почати нові стосунки чи скільки мені ще чекати? Чому зараз Таня починає виставляти якісь претензії я не розумію. Ми не разом. Вона зі мною бути не хоче і я з нею бути теж не хочу. Для чого сюди вплутувати інших людей я теж не розумію», - каже Орест.

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

+1 #1 Оксана 15.07.2020, 22:51
Чи є повний скрін або допис посту Тані? його Інстаграм видалив
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ