Читайте нас в соціальних мережах

У Тернополі зафіксували порушення під час ЗНО з іноземних мов: дівчина списувала

Вівторок, 07 липня 2020 12:15
Одне порушення під час ЗНО з іноземних мов зафіксували у Тернополі. Абітурієнтка, яка складала тестування з німецької мови, списувала. Її роботу анулюють.

“Абітурiєнтка попросилася з аудиторії. Вона мала на це право. Після того вона прийшла і використала шпаргалку. Це заборонено. Перездати дівчина не зможе”, – каже відповідальний за ЗНО на Тернопільщині Юрій Шайнюк. Про це повідомляє Суспільне Тернопіль.

За його словами, на ЗНО з німецької мови зареєструвалися 97 осіб, не прийшли – 20.

Окрім німецької, абітурієнти складали тестування з французької, на нього зареєструвалися 7 випускників. Найменше учнів складали ЗНО з іспанської мови – четверо.

71798b358b5d8b2f

“У закладі, в який я вступатиму, потрібна іспанська мова. Важким було аудіювання. Озвучення текстів було монотонним. Важко розібрати. Але, думаю, в мене, все-таки, буде високий бал“, – каже учасник ЗНО Іван Циба.

4b540a5adb7adcfd

Тернополянка Анна Тернівська також складала іспанську мову:

“Десь 2 години писала. У принципі, якщо ти знаєш цю мову, тобто тобі важкого нічого не буде. Можливо, граматика була трошки важкувата”.

909bd635f1c65c6c

Абітурєнтка зі Загайців Підгаєцького району Марія Гоголь складала французьку. Дівчина вивчала цю мову у школі:

“Найважче було вставити пропущені слова в текст. Дуже багато пропущених слів“.

Результати ЗНО з іноземних мов мають бути до 25 липня. Ті абітурієнти, які через стан здоров’я не змогли скласти тести – зможуть це зробити під час додаткової сесії ЗНО.

Нагадаємо, вже відбулися тестування з математики, української мови та літератури та фізики. Наступне ЗНО відбудеться 7 липня. Учасники складатимуть тести з англійської мови.

Цьогоріч з Тернопільщини на основну сесію ЗНО зареєструвалися 10 тисяч 282 особи, це на 62 учасники більше, ніж торік, – каже Шайнюк. За його словами, всього в області облаштували 43 пункти тестування, з них – 15 у Тернополі.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ