Читайте нас в соціальних мережах

Хотів відкупитися: у Тернополі п'яний водій запхав гроші у кишеню патрульного (відео)

Понеділок, 06 липня 2020 19:50
У Тернополі водій, якого впіймали нетверезим за кермом, намагався відкупитися від патрульних. Чоловік запхав у кишеню поліцейського 500 гривень. Це зафіксувала камера правоохоронця.

Автомобіль Fiat Scudo, який зухвало порушував правила дорожнього руху, інспектори помітили на трасі М-12 "Стрий - Знам'янка" цими вихідними. Патрульні зупинили автівку та, під час спілкування з водієм, виявили в нього явні ознаки алкогольного сп'яніння.

"Поліцейські запропонували чоловікові пройти огляд на стан сп'яніння за допомогою алкотесту Драгер. Результат огляду виявився позитивним, прилад зафіксував максимальну шкалу перевищення вмісту алкоголю в крові водія – понад 5.00 проміле", – повідомляє Патрульна поліція Тернопільської області.

Чоловік хотів уникнути відповідальності та запропонував поліцейським хабар у розмірі 500 гривень. Патрульні викликали на місце події слідчо-оперативну групу.

Нагадаємо, що за такі дії водію загрожує відповідальність за ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) ККУ. Покарання передбачене статтею: штраф від 8 500 до 12 750 або обмеження волі на строк від двох до чотирьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

1
ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ