Читайте нас в соціальних мережах

"Колишній чиновник тероризує все село", - стверджують жителі Петриків, що неподалік Тернополя (відео)

П'ятниця, 03 липня 2020 15:00
Доброго дня, шановна редакціє. Ми жителі села Петриків, що під Тернополем просимо про допомогу, оскільки постійно стаємо жертвами неадекватної поведінки місцевого чиновника. Таке повідомлення отримала редакція Тернополян від користувача Ярослава Війтіва.

У селі Петриків, що під Тернополем, колишній чиновник, ексочільник комунальної установи «Відділ соціального розвитку при департаменті освіти Тернопільської ОДА, Ярослав Юрків нападає на своїх сусідів.

Так, один із потерпілих Ярослав Бабій опублікував відео та розповів, що через дії ексчиновника страждають кілька вулиць села. Як зазначається, Ярослав Юрків дозволяє собі випускати на самовигул свою собаку, породи німецької вівчарки. Тварина ж нападає на випадкових перехожих: жертвами безвідповідальності чиновника стають маленькі тварини, діти та випадкові перехожі. А коли потерпілі роблять чиновнику зауваження, той починає бити людей та кидати у них камінням.

Потерпілий від дій ексчиновника зазначив, що такі випадки непоодинокі у селі під Тернополем. Ось лише кілька з них:

На Репетинську Анну, котра йшла у церкву разом із двома дітьми, напав собака Юрківа. Через безвідповідальність чоловіка собака покусав дитину. Замість допомоги та вибачень, Ярослав Юрків почав кричати на перелякану матір та дітей, мовляв, самі винні, бо ходять у храм пішки, а не їздять автомобілем. Анна викликала поліцію та написала заяву на горе-власника тварини, проте згодом вона стала жертвою його шантажу: Юрків, користуючись тим, що він працює у департаменті освіти ТОДА, почав погрожувати, що потерпілу та її матір, які працюють вчителями, звільнять з роботи, через це Анна була змушена забрати заяву з поліції.

До будинку Віталія Окунського якось підійшов із своїм собакою Ярослав Юрків. При цьому його тварина була без намордника та повідка. Пан Окунський запитав, чи собака слухається власника та чи не нападе вона. На це Юрків почав його переконувати, що усе під контролем. Проте його собака чиновника на очах у Віталія та дітей, котрі були на подвір’ї, раптово напав на кошеня та загриз беззахисну тварину. При цьому Мухтар ніяк не реагував на команди пана Юрківа.

Маленького тер’єра п. Трач В. теж ледь не вбив собака Юрківа. Собачку буквально вирвали із пащ німецької вівчарки. Змушений відбиватися від Мухтара також і наш сусід Я. Рак.  Він гуляє вулицями із палицею, оскільки побоюється нападу тварини

«І це все лише мала частина того, як через безвідповідальність пана Юрківа страждають мешканці кількох вулиць. Так, якось дівчина гуляла вулицею Хмельницького разом із своєю собакою, Мухтар почав на неї гавкати. Замість адекватної реакції, Юрків почав обзивати невинну людину нецензурними словами та гучно лаятися. Аналогічне повторилось, коли дівчата, віком 10-14 років, випадково зупинились біля паркану чиновника. Коли на них напала вівчарка горе-господаря, той почав грубо лаяти дітей. Його роздратувало те, що дівчата просто ходили вулицею біля його будинку, мовляв «це не можна робити». Я ж пригадаю цьому пану, що вулиці – це громадське місце, яким мають право ходити усі.

Закликаю усіх бути обережними на вулиці Богдана Хмельницького, оскільки є ризик, що завтра ви чи ваші діти станете жертвами неадекватного чиновника та його собаки», - зазначив у соціальних мережах постраждалий».

Детальніше у відео

Редакція Тернополян готова надати коментар і Ярослава Юрківа. 

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

+1 #1 Надія 03.07.2020, 20:05
Як і завжди: я начальник, ви ніхто. Ганьба
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ