Читайте нас в соціальних мережах

Уряд дав "зелене світло" на відновлення роботи міжнародного аеропорту "Тернопіль" (документ)

П'ятниця, 12 червня 2020 15:39
Уряд проголосував за відкриття всіх аеропортів в Україні. В оприлюдненому документі йдеться про дозвіл на відновлення роботи і тернопільського аеропорту.

 

Міжнародне авіасполучення відновлюється, як і планувалося, з 15 червня Так, уряд відкрив пункти пропуску та контролю в аеропортах України, а також дозволив в’їзд для іноземців з країн, де немає значного поширення коронавірусу.

Новину у соцмережі «Фейсбук» повідомила народний депутат України Юлія Клименко.

В опублікованому на її сторінці проекті йдеться про відкриття аеропортів по всій країні. Однак, схоже, це лише паперова формальність, адже, для прикладу, міжнародний (по документах) аеропорт в Тернополі не є діючим.

Варто додати, що на початку грудня 2016 аеропорт “Тернопіль” отримав сертифікат служби авіаційної безпеки, який показав його придатність для прийому повітряних суден. З тих пір в Тернополі сідали тільки борти Глави держави і прем’єр-міністра.

 «Продовжуємо поступово відновлювати нашу авіацію. Сьогодні уряд своїм рішенням відкрив пункти пропуску в аеропортах України та дозволив в’їзд для іноземців, які не є громадянами країн зі значним поширенням Covid-19 і не перебували на території таких держав протягом останніх 14 днів. Ці зміни дадуть змогу відновити роботу підприємств авіаційного транспорту і налагодити міжнародне повітряне сполучення», - зазначив сьогодні міністр інфраструктури Владислав Криклій.

За його словами, таке рішення є очікуваним та невід’ємно пов’язаним із відновленням міжнародного регулярного пасажирського авіасполучення в Україні з 15 червня.

 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ