Читайте нас в соціальних мережах

З 10 червня у Тернополі запрацюють пришкільні табори, а з 1 серпня басейни (відео)

Четвер, 28 травня 2020 12:43
Сьогодні, 28 травня у Тернополі відбулося засідання Тернопільського міського оперативноо штабу.

Разом з лікарями-епідеміологами на засіданні розглянули питання щодо відновлення роботи візового центру, дитячих пришкільних таборів, ДЮСШ, спортзалів та фітнес-клубів в умовах адаптивного карантину.

"Просимо дозволити з 1 червня подавати документи у школи вживу особисто, та проведення ЗНО з дотриманням усіх протиепідеміологічних норм, - розповіла Ольга Похиляк, начальник управління освіти ТМР.  - Плюс просимо Галицькому коледжу, та іншим закладам освіти, зокрема місцевим училищам проведення практичних лабораторних занять з 1 червня.  З 10 червня дозволити роботу пришкільних таборів на базі навчально-виховних комплексів та на базі 30-ої школи. Дві початкові школи - з поглибленим вивченням іноземних мов та економічний коледж також готові. На рахунок мовних таборів - це можна буде зробити з серпня місяця, адже вони працюють з волонтерами на основі договорів". 

Щодо роботи у Тернополі басейнів, ДЮСШ, фітнес-центрів, спортивних залів повідомив Микола Круть. 

"Є пропозиція з 1 червня дозволити роботу фітнес-центрів, спортивних залів, тренажерних залів, - розповів Микола Круть, начальник управління сім'ї молоді та спорту ТМР. - З 1 червня також можна відновити роботу ДЮСШ та з обов'язковим обстеженням вихованців і з проведенням занять на відкритому повітрі. Можливе відкриття басейнів приватної та некомунальної власності з 1 червня та там є обмеження, прописані в рекомендаціях санітарного лікаря. У Тернополі заняття будуть проводитися на відкритому повітрі в ДЮСШ з 1 червня і не контактні. Басейни комунальної власності повноцінно запрацюють у місті з 1 серпня". 

З 26 травня у Тернополі відновили роботу ЦНАПу, але деякі ЖЕКи, посилаючись на карантин не видають довідки. 

"Цього немає бути, ЖЕКи також мають працювати повноцінно з дотриманням усіх карантинних обмежень, - зауважив міський голова Тернополя Сергій Надал"

 

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ