Читайте нас в соціальних мережах

З понеділка у Тернополі запрацюють дитсадки. Прийом малечі здійснюватиметься не в приміщенні (відео)

Середа, 27 травня 2020 17:26
У Тернополі з 1 червня відновлюють роботу дитячі садочки міста. Батьків попереджають — карантинні вимоги — одні для всіх, тож варто зрозуміти, що прийматимуть не усіх.

 

« 1 червня у нашому місті для дітей відкриються садочки. Це дуже відповідальний крок у пом’якшенні карантину. Тому я прошу батьків і працівників дитячих садочків максимальної відповідальності і дотримання усіх вимог, — говорить у своєму відео зверненні міський очільник Тернополя Сергій Надал. —  Прийом дітей в садочок будуть проводити не в приміщенні. Для батьків – масковий режим. Вимірювати температуру щоранку будуть усім дітям та працівникам закладу. Малечу також оглядатиме медсестра. У садочку контролюватимуть температуру тіла дітей протягом дня, вимірюючи її кожні чотири години».

Мер Тернополя також зауважив, що в групах не буде килимів і м’яких рушників. Дитсадки за кошти міського бюджету мали закупити антисептики, засоби захисту для працівників, паперові рушники і безконтактні термометри.

«Я прошу вихователів приділити особливу увагу прийому діток, по можливсті розрахувати час, щоб не створювати черг. Діти тривалий час були вдома, тому повернення у дитячий садок може стати стресом для малечі. Прошу батьків підготувати дітей, налаштувати на повернення в колектив. Я дуже сподіваюся на відповідальність батьків: прошу не приводити дитину в садочок, якщо ви бачите навіть перші симптоми ГРВІ. Саме від відповідального ставлення батьків буде залежати безпека всього колективу і дітей, і дорослих», — наголошує Сергій Надал.

Детальніше про поновлення роботи дитсадків у Тернополі — на відео:

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ