Читайте нас в соціальних мережах

Пасажирські поїзди через Тернопіль почнуть запускати з 1 червня

Четвер, 21 травня 2020 16:21
До уваги мешканців Тернопільщини — пасажирські поїзди почнуть знову запускати з 1 червня. Укрзалізниця готова до відновлення пасажирських перевезень.

 Відтак, вже з початку наступного місяця будуть перші пасажирські залізничні перевезення у далекому сполученні. Про це повідомив міністр інфраструктури України Владислав Криклій

“Вже з 1 червня Україна розпочне перші пасажирські залізничні перевезення у далекому сполученні. Карантин дав час, щоб підготуватися до прийому пасажирів. Так, наприклад, на станції “Київ-Пасажирський” вже демонтовано МАФи, встановлено сучасну систему відеонагляду, повністю відремонтовано приміський вокзал”, - вказав міністр.

До слова, під час карантину завершили ремонт на Привокзальному майдані у Тернополі. Там відремонтували дорогу і тротуари, замінили підземні інженерні мережі, дощову каналізацію, облаштували місця для тимчасового паркування авто та новий світлофор. Також на площі висадили більше трьох десятків дерев і кущів, влаштували зупинку громадського транспорту та нанесли дорожню розмітку, встановити вуличні меблі й вистелити рулонний газон.

Тож тепер тернополянам неодмінно буде приємно і комфортно зустрічати там гостей, чи, до прикладу, пройтися великою пішохідною алеєю від Залізничного вокзалу до Театрального майдану, через оновлену вулицю Чорновола.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ