Читайте нас в соціальних мережах

У трьох працівників тернопільських дитячих садочків підтвердили коронавірус

Середа, 20 травня 2020 18:45
Працівників тернопільських дитячих садків почали тестувати на коронавірус. COVID-19 вже підтрвердили у трьох людей.

Як повідомляє новинна компанія "Файне місто", масове тестування стартувало сьогодні. Перевірку на Covid-19 вже пройшли 90 працівників із трьох дитячих садочків Тернополя. У тьох з них – позитивний результат.

“Сьогодні ми протестували 90 працівників дитячих садочків Тернополя. Є позитивні результати – у трьох людей. Ми зробили мазочки і зараз відвеземо їх в епідстанцію”, – каже медичний працівник пані Оксана.

У дитячому дошкільному закладі №3, 30 працівників якого сьогодні також проходили тестування, позитивних результатів не виявлено. До таких заходів люди ставляться з розумінням.

Відновити свою роботу у дитячих садочках Тернополя планують вже з 1 червня. Це залежить від рішення Кабміну та міської ради. За словами завідуючої ДНЗ №3 Ольги Довбенко, дошкільний заклад готовий до відкриття.

“Ми готові до відкриття. Закуповуємо антисептики та дезінфікуючі засоби. Тестування проходили сьогодні 30 наших працівників. Я також проходила – результат негативний, я здорова”, – каже завідуюча ДНЗ №3 м. Тернопіль Ольга Довбенко.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ