Читайте нас в соціальних мережах

У сім’ї тернопільського борця — поповнення (фотофакт)

Вівторок, 19 травня 2020 16:54
Тернопільський спортсмен — борець Андрій Антонюк став батьком. У нього народилася донечка.

 

Про радісну подію в мережі «Інстаграм» повідомила його дружина Аліна. Дівчинка народилася на світ 15 травня в перинатальному центрі Тернополя. Вчора маму з немовлятком виписали з пологового.

Також привітали молодого татуся і на сторінці Федерації греко-римської боротьби України.

«Від всієї борцівської родини України щиро вітаємо талановитого борця з Тернополя Андрія Антонюка та його дружину Аліну з народженням донечки. Маленька Емілія народилася з вагою 2900 та довжиною 50 см.

Сьогодні разом з родиною свого наставника Андрій Телебан, друзями та родичами, Андрій забрав чарівну крихітку із мамою додому!

Наш татусь не може стримати емоцій від радості, почувається на сьомому небі від щастя, дякує Богові, коханій, цілує маленьку принцесу і від неповторних відчуттів не може стримати сліз», — йдеться в дописі на сторінці Федерація Греко-римської Боротьби України/Greco-roman Wrestling in Ukraine.

Відомо, що батьки и вже визначилися із хрещеними. Хрещеним татком дівчинки стане близький друг Андрія Антонюка - Zelimkhan Dzigasov, хрещеною мамою - Валерія Терещенко. Таїнство Хрещення протягом місяця відбудеться в одному із Храмів Тернополя.

Редакція інтернет-видання «Тернополяни» приєднується до вітань молодій сім’ї, а маленькій Емілії бажаємо здоров’я та щасливої долі.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар