Читайте нас в соціальних мережах

"У лікарні Тернополя немає жодного хворого на коронавірус", - заявив активіст Остап Стахів (фото, відео)

Неділя, 17 травня 2020 13:13
Остап Стахів, активіст відвідав інфекційне відділення КНП «Тернопільська міська комунальна лікарня швидкої допомоги» на Шпитальній, 2 в обласному центрі. 

Активіст з помічником спершу не могли достукатися до медиків, згодом одна медсестра вийшла до активістів, Остап представився та спитав скільки на сьогодні у лікарні Тернополя лежить пацієнтів з коронавірусом, на що медсестра сказала, що немає жодного із підтвердженим діагнозом коронавірус. 

"Ось, все друзі, що й треба було довести, немає жодного, можете спокійно скидати маски та не пшикати руки тими антисептиками, - заявив у Тернополі Остап Стахів". 

Крім того, активіст показав палатку у дворі лікарні, всередині там заросла трава і не дуже приємний запах. 

"Тернопільська, Чернівецька, Івано-Франківська області в лідерах серед хворих на коронавірус, а в лікарні Тернополя немає жодного хворого - парадокс, - наголосв Остап Стахів". 

Детальніше у відео тут. 

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

0 #10 Анатолій 22.05.2020, 12:39
Це не активіст - це ЖАХ з мобілкою. 1. Показують інф. відділення кафедри, а говориться про лікарню. 2. В цей самий час відкривається нова інфекційна лікарня але про це - ні слова. 3. Мені у Львів телефонують однокласники (1970 р випуск) з Тернополя і розповідають страшилки про стан у Тернополі хоча самі Тернополяни без масок шляються по місту. Бажаю усім здоровя!
Скарга
+1 #9 Олександр 21.05.2020, 13:09
Це інфекційна лікарня при кафедрі інфекційних хвороб з епідеміологією Тернопільської мед академії і хворі там є , а тихо кругом через те , що то вам не якиєсь генделик . Я там лікавався цього року... Для чого було їхати з Львова щоб писати якусь херню
Скарга
0 #8 лучія 18.05.2020, 21:43
Я лежала з горлом висока температура мене привезла швидка іцю лікарню ядобре впізнала іпоказували як Надал привозив туди гумдопомогу від корона вірусу
Скарга
+1 #7 Олена 18.05.2020, 21:17
Так, але це КАФЕДРА ІНФЕКЦІЙНИХ ХВОРОБ З ЕПІДЕМІОЛОГІЄЮ, ШКІРНИМИ ТА ВЕНЕРИЧНИМИ ХВОРОБАМИ, а не лікарня! Між цими закладами є різниця, ЧИ НЕ ТАК? Зупиніть відео і уважніше прочитайте табличку закладу!
Скарга
0 #6 лучія 18.05.2020, 21:09
то чому не пустили в коридор хотя на перший поверх там з коридору видно чи є хворі. бо там скло в палатиі все видно я там лежала Я бачила відео медсестра підтвердила.Хто голодує а хто під шумок наживається.
Скарга
0 #5 Яр Ослав 18.05.2020, 19:46
"Активіст" - це член активу якоїсь організації?...
Скарга
+5 #4 Михайло 18.05.2020, 10:53
Як оперативно провладні тролі в коментах вище нам об‘яснили наскільки неправий активіст! І навіть до знайомого в палату позвонили! Ось так влада залякує і маніпулює свідомістю громадян, а як хтось провбує донести правду, спускає на нього свору украінських гнид, які за шмат гнилоі ковбаси напишуть все що нашим феодалам потрібно…
Скарга
+1 #3 Поморянська Наталія 17.05.2020, 20:29
Так званий "активіст". Та хто Ви такий є, щоб перед Вами звітували? Це перше.
Друге. Якщо Ви активіст, то не перевіряйте кількість захворілих людей в одній лікарні, а перевіряйте по всій області.
Третє. Це не Тернопіль в "лідерах" інфікованих, а область.
І останнє, якщо Вам не має чим зайнятись, то допомагайте лікарям в Чернівцях. Вам ближче туди поїхати, ніж медикам з Дніпра.
Знаєте, весь світ дурний, один Ви "розумний". Жах, а не активіст
Скарга
+3 #2 Оксана Столяр 17.05.2020, 17:16
Чисто фінансове замовлення і жодної відовідальності перед людьми, які на нього поведуться. То ж скільки за таке платять цьому оптимістичному жевжику?
Якщо немає, логічно, довіри до Українських ЗМІ, то зайдіть на сайти Вікіпедія, France 24, тощо. Якщо своє житття не шануєте, то подивіться у вічі загиблим медикам - фото доступні.....
Скарга
+7 #1 Надія 17.05.2020, 16:29
Я проти карантину, але. На жаль,це невдалий збір інформації, зовсім примітивно. Який рівень достовірності? Ніхто не має звітувати перед "активістом".
Ч я Щойно поцікавилась телефоном у мого друга, який тиждень лікується у цьому інфекційному відділенні і бачить з вікна цю військову палатку. У нього підтверджено ковід, пише: "у 23 людей підтверджено, ще 15 людей підозра" . Все. Перевіряйте інформацію.
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ