Читайте нас в соціальних мережах

У Тернополі, в той час коли волонтери возять медиків, карети швидкої весь день припарковані біля водойми (фото)

Неділя, 17 травня 2020 13:02
Депутат Тернопільської міської ради Андрій Шкула, а за сумісництвом і волонтер, який підвозить щодня медиків на роботу, написав, що сьогодні, у неділю 17 травня багато приватних машин виїхали, щоб завезти лікарів на роботу. В цей час біля ставку в Івачеві весь день стоїть карета швидкої медичної допомоги. 

"Сьогодні десяток волонтерів з #підвези_медика_Тернопіль виїхали аби допомогти медичним працівникам з довколишніх сіл дістатись до роботи чи з роботи додому...

Тим часом ось цей казенний красень довгенько припаркований біля Івачівської водойми. Може зле комусь стало, а може, просто, погода кльова...

Фото друзі скинули.... Я обов‘язково з‘ясую хто і що там робив. Окрім того, поцікавлюсь долею усіх отих помпезно переданих (ніби й не один раз) автівок та досягненнями/витратами пов‘язаними з ними. Особливо в час карантину.

Злий дуже. М‘яко кажучи... особисто сам, не раз, підвозив медиків з цієї служби... Цікаво чи клює сьогодні, - написав депутат Андрій Шкула"

  • Volodymyr Troyan Цей бардак всюди ... деякі автівки просто стоять , а деякі просто катаються ...
  • Наталія Солевич Дуже хочеться продовження цієї історії... Народ повинен знати своїх героїв. А знаєте що найбільше злить, коли така машина стоїть, а медик стоїть на зупинці в селі бо немає чим доїхати!! Але кидають оголошення, підберіть медика до міста!!! Це просто піз...!!!
  • Ігор Дякович А в нас такими машинами на дачу продукти возять))
ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар