Читайте нас в соціальних мережах

Рукоборець Олег Жох відповів на звинувачення дружини загиблого в ДТП Андрія Пушкаря

Середа, 06 травня 2020 21:25
Вдова загиблого у ДТП чемпіона світу з армспорту Андрія Пушкаря Світлана Пушкар звинуватила рукоборця Олега Жоха в причетності до аварії. Зокрема, жінка написала, що у той день за кермом був не Сергій Жох, батько спортсмена, а сам Олег.

Смертельна аварія сталася восени 2018 року на трасі "Київ-Чоп", коли спортсмени поспішали до Львова, звідки мали летіти на змагання до Польщі. В салоні автомобіля "Citroen Berlingo" перебували двоє чемпіонів світу з армреслінгу – Андрій Пушкар та Олег Жох, а батько Олега, Сергій, був за кермом. В результаті ДТП Андрій Пушкар та батько Олега Сергій Жох загинули на місці. Олегу вдалося вижити.

У зв'язку зі смертю водія, кримінальне провадження закрили. Однак, Світлана Пушкар його оскаржила. Жінка звинувачує Олега Жоха у тому, що за кермом був він.

Олега здивувала така поведінка Світлани. Хлопець розповів, як усе було насправді:

"Я пам‘ятаю як ми їхали з татом, за м. Дубно в придорожньому кафе ми пообідали поки чекали Андрія Пушкаря. Його привезла дружина Світлана Пушкар. Ми сіли в автомобіль мого тата: тато за кермо, я на пасажирське переднє сидіння, Андрій на заднє пасажирське сидіння. Так ми їхали не довго, далі в моїй пам‘яті палата реабілітаційного центру", – написав він.

Спортсмен наголосив, що його вини у ДТП немає та додав, що співчуває Світлані та розділяє її втрату.

"Таке враження, що є дві різні Світлани. Одна допомагала мені вижити і правдиво свідчила, а другій заважає моє життя і її свідчення змінилися. Чи не прослідковується тут вплив третіх зацікавлених осіб?!", – підсумував Олег Жох.

Переглянути цей допис в Instagram

Друзі, я думаю всі ви знаєте наскільки я терплячий і як спортсмен, і як особистість. Готовий змиритися з критикою та наклепами щодо себе, проте обливати брудом та брехнею найдорожчу мою людину я не дам. Моє життя докорінно змінилося після ДТП, що сталося 14.11.2018 року. Я не такий як був колись, хоч як не намагаюсь відновитись. Коли лежав в лікарні мої рідні довго не говорили мені про аварію. Тільки після першого курсу реабілітації (через місяць після ДТП) сказали, що більше немає тата, що на змагання, які як я собі думав, вже відбулися і там я отримав травму руки, я так і не потрапив. Я злився,ображався чому мені всі підігрували і не говорили правди одразу, але зараз я їх розумію і дякую їм за те. Я багато думав чому так сталося? Що трапилося? Я пам‘ятаю як ми їхали з татом, за м. Дубно в придорожньому кафе ми пообідали поки чекали Андрія Пушкаря. Його привезла дружина Світлана Пушкар. Ми сіли в автомобіль мого тата: тато за кермо, я на пасажирське переднє сидіння, Андрій на заднє пасажирське сидіння. Так ми їхали не довго, далі в моїй пам‘яті палата реабілітаційного центру. На мою маму звалилося відразу все: і похорон тата, і думки як рятувати мене, і переживаня за здоров‘я сестри, яка на той момент була вагітна. Про хід розслідування справи вона не думала взагалі. В мене не брали свідчень коли велося перше розслідування ДТП через заборону лікарів. Маючи достатньо доказів і показань інших свідків 31.01.19 Прокуратурою Рівненської області прийнято рішення про закриття кримінального провадження на підставі п. 5 ч. 1 ст. 284 КПК України, у звязку зі смерттю водія Жох С.В. В грудні 2019 року Світлана Пушкар подала позовну заяву про оскарження даного рішення. Після повторного досудового розслідування з врахуванням моїх свідченнь та проведенням додаткових експертиз, 21.02.20 повторно прийнято рішення про закриття кримінального провадження за тією ж статею.Ще хочу від себе подякувати всім людям за фінансову допомогу на моє лікування та реабілітацію. На хід розслідування я не маю ніякого впливу, адже моєї вини в цій ситуації немає. Так я співчуваю Світлані та її сину, розділяю її втрату. Андрій був моїм другом, наставником, ніколи не вважав його своїм конкурентом.

Допис, поширений Oleg Zhokh (@olegzhokh)

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ