Читайте нас в соціальних мережах

На Тернопільщині оприлюднили захмарні зарплати чиновників обласної ради

Середа, 06 травня 2020 12:37
На запит місцевої журналістки Олесі Чур з видання Бізнес-область, Тернопільська обласна рада надала інформацію про зарплати чиновників Тернопільської обласної ради за березень 2020 року. І в той час, коли на Тернопільщині розпочалася пандемія на коронавірус, і коли більшість осіб залишилися без роботи та без прибутку, тернопільські чиновники не гребували бюджетними коштами, більше того, брали навіть додатково гроші з бюджету для вирішення соціально-побутових питань.  

Так, заробітна плата першого заступника голови Тернопільської обласної ради Деревляного Василя Тимофійовича за березень 2020 року становить - 110 995,15 гривень. За місяць зарплата - 110 тисяч гривень, правда 55 тисяч гривень це матеріальна допомога на вирішення соціально-побутових питань, та все ж. 

Крім того, заробітна плата заступника голови Тернопільської обласної ради Крупи Любомира Левковича за березень 2020 року становила -  48 844,40 грн (без хвостика сорок дев'ять тисяч). 

Можна і на карантині так сидіти і самоізоляції, правда, отримуючи по 100 тисяч кожного місяця, написала Олеся Чур для Бізнес - область.

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ