Читайте нас в соціальних мережах

Мільйонер без доходів. Заступник голови Тернопільської ОДА оприлюднив свої статки

Понеділок, 04 травня 2020 17:33
Віктор Устенко, віднедавна призначений заступником голови Тернопільської обласної державної адміністрації Володимира Труша. 42-річний політтехнолог з Ічні, що на Чернігівщині.

На сайті ТОДА йдеться - УСТЕНКО Віктор Володимирович. Заступник голови облдержадміністрації. Контактна інформація: тел. (0352) 52-31-04. 

Згідно декларації, заповненої Віктором Устенком, ні він, ні його дружина за 2019 рік не отримували ні зарплати, ні жодного іншого прибутку, не продавали нерухомість чи інше майно. 

Натомість, готівкою у родини Устенків є декілька мільйонів. Так, сам декларант готівкою зберігає 980 тисяч гривень, його дружина - Устенко Юлія Михайлівна має - 55 тисяч доларів, і дочка - 12 тисяч євро.

Більше того, будучи без роботи і без буд-яких доходів у 2019 році - 1 листопада родина Устенків купує  земельну ділянку у Києві площею 1000 метрів квадратних та вартістю 480 тисяч гривень і записує цю землю на дочку. 

Також у Віктора Устенка є скромна квартира площею 58,2 метра квадратних у райцентрі Ічня, Чернігівської області, та автомобіль "Тойота Корола" 2014 року випуску, який Віктор Устенко купив 4 червня 2014 року. 

Крім того, у декларації немає відкритих рахунків у банку чи кредитів, чи можливо доходу від заняття підприємницькою діяльністю у 2019 році. 

Хоча, за даними, Вкурсі, Устенко Віктор Володимироович був офіційно зареєстрований як ФОП та займався - роздрібною торгівлею, що здійснюється фірмами поштового замовлення або через мережу Інтернет. Та 5 липня 2017 року припинив свою підприємницьку діяльність. 

За даними Опендатабот, Віктор Устенко є власником "ІЧНЯНСЬКА РАЙОННА ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ "ТРУДОВА ІЧНЯНЩИНА".

Крім того, ім'я Віктора Устенка випливає у судових рішеннях - 1 квітня 2019 року про розірвання шлюбу з Устенко Оксаною Петрівною та 9 грудня 2019 року відбувся Дніпровський районний суд, де Устенко Віктор Володимирович перебував в якості особи, яка притягується до адміністративної відповідальності за порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд та іншого майна.  

 

 

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ