Читайте нас в соціальних мережах

У Тернополі таки закрили відділення скандального російського «Сбербанку» (фото)

Понеділок, 04 травня 2020 16:00
Скільки років місцеві активісти боролись за те, аби відділення російського «Сбербанку», що розташоване в самісінькому центрі Тернополя, закрили. І все марно. Втім, допоки країна на карантині, скандальний банк таки закрили.

 Про це у мережі «Фейсбук» написав Ромко Задорожний.

«Дельфіни в став не повернулися, але тернопільська природа на карантині самоочистилась від сбєрбанку”, – прокоментував побачене тернополянин та розмістив фото на підтвердження соїх слів.

І справді, як видно із світлини, за адресою Князя Острозького, 1, де раніше було відділення «Сбербанку», вже немає навіть сліду від нього — забрали усе, навіть вивіску.

До слова, ще з початку війни на Сході України тернопільські активісти та патріоти неодноразово пікетували відділення російського банку У Файному будівлю десятки разів обливали фарбами, обліплювали закликами до закриття. Через акції протесту філіал «тимчасово» закривали. Та згодом знову відкривали.

Як стало відомо журналістам сайту «Тернополяни», клієнтів вищезгаданого банку вже раніше повідомляли про його закриття. Разом з установою з Тернополя також мали забрати усі його банкомати, а для проведення банківських операцій власникам рахунків та дебетових карток доведеться їздити найближче до Львова чи Хмельницького. Причиною закриття, повідомляють колишні працівники «Сбербанку»,  є скорочення відділень самим банком по всій території України.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар