Читайте нас в соціальних мережах

На Тернопільщині молодий хлопець влаштував феєрверк на заправці (відео)

Четвер, 23 квітня 2020 15:03
На Тернопільщині молодик відповість за нерозсудливу поведінку, яка могла призвести до трагічних наслідків. 21-річний хлопець влаштував на заправці феєрверк.

 

Про це повідомили у спільноті «Плітки Теребовлянського краю», що в мережі «Фейсбук», очевидці. Інцидент трапився 20 квітня.

«На 2-ий день свят молоді парубки вирішили розважитися на одній із АЗС М. Теребовля (ОККО) Запалили біля паливних відстійників феєрверк. На їхню думку це було дуже весело. Щастя що нічого не сталося...», — написав у підписі під відео з місця події Василько Справедливий.

Згодом на даний факт відреагувала поліція. Виїхавши на місце події, правоохоронці провели першочергові слідчі дії: опитали обслуговуючий персонал заправки, встановили свідків та очевидців, переглянули записи з камер відеоспостереження.

 Вже невдовзі поліцейські встановили особу правопорушника. Ним виявився 21-річний житель району. Свого вчинку він  не зміг пояснити. Розваги зняв на відео і виклав у інтернет.

— Запалювання піротехнічних виробів поблизу резервуарів з легкозаймистими і горючими речовинами могло б призвести до вибуху та обернутися чималою трагедією, - каже начальник Теребовлянського відділу поліції Сергій Осадця. — Стосовно порушника правоохоронці склали протокол за статтею 195-6 Кодексу України про адміністративні правопорушення - порушення порядку виробництва, зберігання, перевезення, торгівлі та використання піротехнічних засобів.

Відео, яке опублікували в соцмережі, можна переглянути тут:

https://www.facebook.com/100050322345252/videos/108045884216156/

 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ