Читайте нас в соціальних мережах

Тернопільський експрокурор Мукан, який п’яним їздив за кермом та погрожував поліцейським, тепер хоче стати головою РДА

Четвер, 16 квітня 2020 10:02
Колишній заступник прокурора Тернопільської області Мукан Ігор Ярославович, якого з «ганьбою» звільнили з прокуратури, претендує на посаду заступника голови Міжгірської РДА Закарпатської області.

Про це повідомили на Facebook-сторінці «Громадянський Рух ХВИЛЯ Тернопільщина».

– 10 березня 2020 року колишній заступник прокурора Тернопільської області Мукан Ігор подав е-декларацію за 2018 рік, як кандидат на посаду заступника голови Міжгірської РДА, тільки помилився оскільки йому як кандидату на посаду треба було подати е-декларацію за 2019 рік (не знає колишній прокурор законів). Так і тягне колишнього прокурора на державні посади, як до «корита» і далі продовжувати розкошувати за рахунок платників податків. За 7 місяців 2018 року колишній прокурор отримав зарплати в прокуратуру в сумі 471053 грн, а це близько 67000 грн в місяць,  йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що 4 липня 2018 року Дисциплінарною комісією прокуратури України прийнято Рішення №296дп-18 про звільнений Мукана І.Я.  за грубий характер дисциплінарного правопорушення, оскільки останній залякування та вживав нецензурну лексику з метою здійснити вплив на іншого прокурора, зокрема лобіював інтереси ПП «Нива і К» власниками якого є Гладкий Михайло та Ярослав. Мукан навіть намагався повернутись в прокуратуру та оскаржити своє звільнення, але можливо у зв’язку з громадським інтересом до його справи судді прийняли рішення про залишення чинним рішення про звільнення скандального прокурора.

05 листопада 2019 року в м. Києві патрульна поліція зупинили Мукана Ігоря, який керував автомобілем «AUDI A7», з ознаками алкогольного сп`яніння: порушення мови, порушення ходи, запах алкоголю з порожнини рота. Двічі намагався продути «Драгер», але не зміг, а третій раз відмовився та на нього було складено адміністративний протокол за ч. 1 ст. 130 КУпАП. Мукан під впливом алкоголю вирішив згадати своє минуле та розповідав патрульним, що він працівник генеральної прокуратури. Однак через три місяці, 21 лютого 2020 року, суддя Шевченківського районного суду м. Києва Мальцев Дмитро Олександрович прийняв рішення про закриття провадження у зв`язку з відсутністю складу адміністративного правопорушення.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ