Читайте нас в соціальних мережах

На Тернопільщині призначили нового голову Лановецької РДА

Вівторок, 14 квітня 2020 16:03
На сайті офіційного інтернет-представництва Президента України з’явилося розпорядження про призначення очільника Лановецької районної державної адміністрації Тернопільської області. РДА очолив Василь Ігорович Бадищук.

 Про це йдеться в розпорядженні Президента України №267/2020-рп від 14 квітня 2020 року.

«Призначити БАДИЩУКА Василя Ігоровича головою Лановецької районної державної адміністрації Тернопільської області», — повідомляється на президентському сайті.

Що нам відомо про Василя Бадищука? Він є уродженцем Лановецького району. Рідні села —Юськівці та Гриньки. Працює викладачем в Тернопільському національному технічному університеті ім. І. Пулюя. Кандидат технічних наук. Має кілька наукових праць.

40 років. Одружений. З дружиною виховують двох дітей. Відомо, що пані Тетяна Бадищук у 2011 році працювала в Лановецькому районному центрі зайнятості.

За даними ЦВК, під час виборів президента України в першому турі 31.03.2019 прізвище, ім’я і по-батькові Бадищук Василь Ігорович було у списку офіційний спостерігачів від громадської організації «Команда ЗЕ» по виборчому окрузі №164.

У електронній декларації Василь Ігорович вказав, що належить до громадської організації «Альтернативна енергетика України», містом реєстрації якої є Луцьк.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар