Читайте нас в соціальних мережах

Під час служби в армії трагічно загинув 23-річний військовий з Тернопільщини: у хлопця вистрелив товариш

Вівторок, 07 квітня 2020 16:18
На Херсонщині від пострілу помер військовий. Загиблий — 23-річний мешканець Тернопільщини. У хлопця вистрелив його товариш по службі.

 Слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого в Мелітополі, розслідують обставини порушення правил поводження зі зброєю, що заподіяло смерть військовослужбовця.

"За попередньою інформацією, близько 19 години 5 квітня 2020 року знаходячись на посту по охороні мосту біля одного з населених пунктів Херсонської області, солдат порушив правила поводження зі зброєю. Він взяв автомат свого колеги та з необережності здійснив постріл в стегно останнього, внаслідок чого потерпілий загинув", - повідомили у ДБР.

« У серпні Володі мало виповнитись 24 роки. Він мав амбітні плани на життя. Спішив жити. Та доля розпорядилась інакше. Він назавжди залишиться в пам’яті у нас, його друзів, життєрадісним та сміливим хлопцем, який знав що таке дружба та мужність», — розповідає журналістам сайту «Тернополяни» друг померлого солдата Іван.

Володимир Баліцький був родом з села Голгоча Підгаєцького району на Тернопільщині. У нього залишились дві сестри. Мама перебуває на заробітках в Італії та робить усе можливе, щоб терміново приїхати в Україну та попрощатись із сином. Тіло хлопця вже везуть у рідне село.

Щодо підозрюваного у смертельному пораненні, то йому оголосили підозру у скоєнні важкого злочину. Була це випадковість, чи умисне вбивство — з’ясовують поліцейські. У разі доведення вини, військовослужбовцю загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років.

6def7ecdcf7d3ee7a1de0fc155d1f10387e883cb.jpg

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

0 #1 випадково 07.04.2020, 17:13
НА Україну??...бра во
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ