Читайте нас в соціальних мережах

У лікарні в Монастириськах, що на Тернопільщині, через коронавірус четверо осіб перебувають у реанімації, з них двоє медиків

Четвер, 02 квітня 2020 12:11
Сьогодні на Тернопільщині зафіксовано уже 111 хворих на коронавірус, з них 83 особи з Монастириського району, що на Тернопільщині, а з них 32 медики. 

За словами Василя Михайловича Маркевича, завідуючого реанімаційним відділенням Монастириської районної лікарні, сьогодні у реанімації перебуває четверо хворих з коронавірусом, серед яких двоє медиків - медсестра та лікар. 

"Сьогодні у реанімації Монастириської районної лікарні перебуває четверо осіб з коронавірусом у середньо-важкому та важкому стані, - розповів Василь Маркевич. - З них двоє підключено до наявних апаратів ШВП - "Каріна", 2009 року випуску та одного , що ми позичили у медиків із Заліщицької районної лікарні. Ще двоє підключено до кисневих концентраторів. Якщо поступить більше важких хворих, яким необхідно буде підключення до апарату ШВЛ, тоді буду дзвонити до медиків з інших районів, щоб позичили медичне обладнання". 

Крім реанімації, у госпіталі перебуває 12-13 хворих на коронавірус, решта поки що на домашній самоізоляції. 

У лікарні в реанімації є тільки двоє медиків - медсестра, яка захворіла ще 19 березня та лікар, решта 30 медичних працівників, хворих на коронавірус на самоізоляції. 

Завідуючий реанімацією у Монастириськах проситьь хоча б ще два апарати ШВЛ для місцевої лікарні на перший час. 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ