Читайте нас в соціальних мережах

Ще у двох священників з Тернопільщини підтвердили коронавірус

Субота, 28 березня 2020 17:13
На Тернопільщині з геометричною прогресією  росте кількість хворих на COVID-19.  Загалом в області, станом на ранок 28 березня, лабораторно підтверджено вже 43 випадки коронавірусу. Як з’ясувалося, серед нових заражених — двоє священників.

 Так, стало відомо про захворювання на коронавірус настоятеля УГКЦ сіл Буряківка та Попівці Заліщицького району. Заразився COVID-19 і священник Лемківської церкви, що розташована в урочищі Бичова Монастириського району.

Також у тому ж таки Монастириському районі коронавірус виявили у 21 медика.

— Заражені 7 лікарів, 8 медсестер, 6 молодших медсестер. Найбільшою проблемою зараз є брак тестів. Мобілізовані всі наявні ресурси району на забезпечення необхідним районної лікарні, — наголосив заступник голови Монастириської РДА Павло Дронь у Facebook.

До слова, згідно з останніми даними Тернопільського штабу для боротьби з коронавірусом, 9 випадків залишаються під підозрою.

«В Україні 311 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 8 летальних, 5 пацієнтів одужало (4 дорослих, 1 дитина). За добу було зафіксовано 93 нові випадки (станом на 10:00 28 березня), — інформують у Штабі.

 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ