Читайте нас в соціальних мережах

На Тернопільщині медики бояться заразитися коронавірусом і пишуть заяви на звільнення (відео)

Неділя, 29 березня 2020 17:17
На Тернопіллі досі немає локального протоколу для лікування хворих на коронавірус. У Монастириському районі ситуація із поширенням захворювання найскладніша. Там більша половина тих, у кого виявили COVID-19 — медики. Це насторожує і медиків Тернополя і, як наслідок, пішло масове звільнення.

 

Про це розповів головний лікар Тернопільської лікарні швидкої допомоги Ярослав Чайківський в ефірі “Суспільного”. За його словами, вже восьмеро працівників інфекційного відділення Тернопільської лікарні швидкої допомоги звільнились.Медик каже, що ці люди хоч і не працювали з хворими на коронавірус, але не захотіли ризикувати.

— Серед них є люди, в яких є хронічні захворювання, або в яких малі діти. І щоб не наражати сім’ю і себе вони просто звільнилися з роботи. Звичайно, цього б могло не статися, якби у них була мотивація, – сказав Ярослав Чайківський.

Він також додав, що отримуючи 4 тисячі гривень заробітної плати, мало хто може віддавати себе роботі в таких небезпечних умовах. Детальніше — на відео:

Коментарі  

0 #1 Ігор Миколайович 30.03.2020, 19:30
Ось така то хирня малята.
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ