Читайте нас в соціальних мережах

Брехня та знущання над людьми. Керівник Тернопільщини заявив, що лікарня у Монастириськах найкраще готова до боротьби з коронавірусом (відео)

Середа, 25 березня 2020 14:17
Сьогодні, голова Тернопільської обласної державної адміністрації Володимир Труш провів свій перший брифінг, де чесно кажучи шокував усіх жителів краю. 

Перше, що чиновник заявив, що 68-річний чоловік із села Ковалівка, Монастириського району помер, бо пізно звернувся за допомогою, а друге, що лікарня у місті Монастириська - найкраще в області підготовлена до боротьби з коронавірусом. 

Та, або голову неправильно проінформували, або він жодного разу не був у тій лікарні, де реальність кардинально інша як говорить чиновник.

Детальніше у відео Медіатор

У лікарні в Монастириськах немає медичних масок, захисних костюмів, засобів дезинфекції та потрібних ліків, не говорячи уже про сучасний апарат штучної вентиляції легень. Влади там також немає - жодної заяви - жодної дії, у влади в Монастириськах теж карантин. 

А у лікарні паніка та нерозуміння - голова ТОДА каже, що все є, а на практиці лікарі не мають елементарних захиснних масок. 

"Штаб в Монастириськах. в Тернопільській області.,для протоколів бюрократів та популістів.,,сьогодні маємо цьому підтвердження-смерть чоловіка з Ковалівки..5 годин викликали швидку допомогу.цьому хворому чоловіку,навіть добралися до Києва на екстренну лінію.,бо не хотіли забирати хвору людину..,бо що протоколи не дозволяють...В лікарні навіть не має мед.рукавиць лікарі просять в нас про допомогу,не говорячи вже про захисні халати..,жінку тримати з короновірусом тиждень часу в нашій реанімації,,коли в медиків не має навіть тих захисних халатів це "по протоколу".?
.Вечором привезли ще одну людину хвору.,лікарі плачуть від того ,що з ними роблять з області..Хто цим має забезпечувати "по протоколу" наших лікарів -Америка,Канада..? Чому не має жодної інформації для населення.,чому замовчують цю ситуацію в РР.,,я вже не говорю про ОТГ.,там німе кіно..
Поцікавтеся не "по протоколу" чим забезпечені наші лікарі.,а це все просто спіч від влади !
5 людей в області хворих і 4 з Монастириська.(один з яких вже летальний).,чи потрібно 100 % коефіцієнт співвідношення цих випадків.,щоб назвати цю ситуацію-максимально критичною.,епіцентром в Тернопільській області по захворювання на короновірус..!
В Монастириський реанімації лежать 2 жінки з підозрою на короновірус.,де один одноразовий захисний костюм на всіх працівників..!!!
Що ми маємо робити разом з лікарями в цій ситуації..,хочемо почути думку голови Тернопільської ОДА пана Володимир Труш чи йому байдуже,що відбувається насправді в нас Монастириськах....!!!???, - пишуть активісти - Ірина Ванат та Світлана Безділь, які проживають у Монастириськах". 

Фельдшер Василь Могильницький, який безпосередньо виїжджає на виклики розповів, що на всю лікарню було два захисних костюми, які подарували спонсори і їх уже зняли і не використовують, бо їздили у цих костюмах на виклик до чоловіка з Ковалівки, хворого на коронавірус, який сьогодні уже помер.  

"І що далі? Два костюми від спонсорів на швидку використанні при транспортуванні хворого з підозрою в Чортків. Автомобіль стоїть через відсутність дезінфекції, - написав чоловік". 

Куриляк ЛіліяТо навіть нема розчинів для дезінфекції?

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

+1 #6 Олександр Сидоришин 08.04.2020, 10:44
Могильницький водій швидкої,а не фельдшер
Скарга
+1 #5 Іван 28.03.2020, 19:40
Скарга
+1 #4 Іван 28.03.2020, 19:39


В той час, як усі вживають активних заходів щодо непоширення коронавірусу, голова Монастириської районної ради Володимир Данилюк, м’яко кажучи, ігнорує проблему. З бюджету райради на запобігання поширенню небезпечного захворювання не виділено жодних коштів. І це у районі, яке фактично стало епіцентром поширення COVID-19 в області!
Як ефективно бореться з коронавірусом Монастириська районна рада можна побачити у таблиці, де вказано, скільки з бюджетів інших районних рад виділено коштів на COVID-19.
То про, яке нормальне функціонування та забезпечення медиків місцевої лікарні, яка перебуває на балансі районної ради, може йти мова. Голова районної ради свідомо не дбає про людей, які ж його самі обрали, кидаючи їх напризволяще та наражуючи на небезпеку. Натомість пан Данилюк голослівно звітує про готовність району до боротьби з COVID-19 та перекидає з себе відповідальніст ь на інших.
З неофіційних джерел стало відомо, що пан Данилюк є власником кількох квартир у Івано-Франківсь ку і має там маєток. За які кошти придбана нерухомість, залишається лише здогадуватися.
Скарга
+1 #3 Степан Бориславський 26.03.2020, 08:10
Можливо очульнику області надали не правдиву інформацію про Монастириську лікарню...
Прошу прочитати коментарі у моїй групі "Монастириська - мій Рідний Край".
Степан Бориславський, член Національної Спілки журналістів України. м.Монастириська , 26 березня 2020 року.

Ссилка внизу - Фейсбук "Монастириська - мій Рідний край"

facebook.com/.../...
Скарга
+2 #2 Степан Бориславський 26.03.2020, 08:01
Можливо очульнику області надали не правдиву інформацію про Монастириську лікарню...
Прошу прочитати коментарі у моїй групі "Монастириська - мій Рідний Край".
Степан Бориславський, член Національної Спілки журналістів України. м.Монастириська , 26 березня 2020 року


facebook.com/.../...
Скарга
-1 #1 Ірина 26.03.2020, 00:40
Він туди їздив, що він верзе. Брехун
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ