Читайте нас в соціальних мережах

Суд закрив справу тернопільського експрокурора Мукана, який п’яним їздив за кермом та погрожував поліцейським

Понеділок, 23 березня 2020 17:43
Скандальний ексзаступник прокурора Тернопільської області Ігор Мукан, який п’яний їздив за кремом у столиці та погрожував поліцейським, так і не відповість за свавілля, бо справу за фактом правопорушення вже закрили.

 Про це у Facebook написав голова Тернопільської обласної організації політичної партії «Громадянський рух “Хвиля”» Олексій Станько.

 Нагадаємо, нещодавно ексзаступника прокурора Тернопільської області Ігоря Мукана патрульна поліція Києва зупинила за кермом Audi Q7. Чоловік  створив аварійну ситуацію на дорозі. На вимогу правоохоронців він не одразу зупинився, а проїхав ще метрів 700.

 Як писав про  подію «Київ Оперативний», Мукан, хитаючись, вийшов з машини і відразу ж почав погрожувати співробітникам поліції. Він завив, що є працівником Генеральної прокуратури. «Цуценята, я працівник Генпрокуратури, та ви зараз мене супроводжувати додому будете, а завтра я вас всіх на нуль помножу» – погрожував Мукан, – писав про подію «Київ Оперативний».

 – 05 листопада 2019 о 23 год. 20 хв. в м. Києві, по пр. Перемоги, 41/2, за створення аварійної ситуації на дорозі працівники Патрульної поліції Києва зупинили водія Audi #Q7 (№9MA99999) Cz, колишнього прокурора Тернопільської області Мукана Ігоря, який керував автомобілем з ознаками алкогольного сп`яніння: порушення мови, порушення ходи, запах алкоголю з порожнини рота. Від огляду на стан сп`яніння у встановленому законом порядку водій відмовився в присутності двох свідків, чим порушив п. 2.5. ПДР України та вчинив адміністративне правопорушення, відповідальність за яке передбачена ч. 1 ст. 130 КУпАП, - йшлося у повідомленні правоохоронців.

 Однак для столичного правосуддя така поведінка Мукана виявилася цілком прийнятною, бо, як повідомив Олексій Станько, справу вже закрили.

 – Після трьох місяців розгляду 21 лютого 2020 року суддя Шевченківського районного суду м.Києва Мальцев Дмитро Олександрович провадження у справі про притягнення до адміністративної відповідальності Мукана Ігоря за ч. 1 ст. 130 КУпАП - закрив, у зв`язку з відсутністю складу адміністративного правопорушення,  написав Олексій Станько. 

 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ