Читайте нас в соціальних мережах

У Тернополі в маршрутках і тролейбусах перевозитимуть обмежену кількість пасажирів

Вівторок, 17 березня 2020 16:55
У Тернополі в маршрутках на час карантину дозволять їхати одночасно не більше 10 людям, у тролейбусах - 20. Кількість людей у громадському транспорті обіцяє контролювати МОЗ. 

 Максимальну кількість пасажирів у маршрутках, автобусах, тролейбусах та трамваях будуть контролювати водії, а поліція буде забезпечувати правопорядок. Про це сказав заступник міністра охорони здоров’я України Віктор Ляшко під час брифінгу щодо заходів з протидії поширенню коронавірусної інфекції.

"Стосовно того, як буде контролюватися максимальна кількість пасажирів, які перебувають в маршрутках і автобусах, тролейбусах, трамваях. В першу чергу, це зобов’язання водія. В той же час, в подальшому, якщо не будуть слухатись водія - водій має право викликати поліцію. З поліцією проводять певний інструктаж, вона буде готова долучатись на кожен такий виклик", - сказав Віктор Ляшко.

Він зазначив, що поліція буде розміщувати патрулі біля топ-місць посадки у транспорт і буде забезпечувати правопорядок, щоб не було проблем під час входу та виходу з транспортного засобу.

Нагадаємо, що спалах та поширення коронавірусу SARS-CoV-2, який викликає гостру распіраторну хворобу — COVID-19 — було вперше помічено у китайській провінції Хубей наприкінці 2019 року. З того часу зараження цим вірусом було зафіксовано у більш ніж 130 країнах світу, включаючи Україну. Починаючи з 11 березня Всесвітня організація охорони здоров’я визнала поширення хвороби — пандемією.

 

 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ