Читайте нас в соціальних мережах

У Тернополі на засіданні штабу прийняли рішення закрити практично усі заклади у місті

Понеділок, 16 березня 2020 17:37
Сьогодні, о 16 годині, у Тернопільській міській раді відбулося засідання оперативного штабу по боротьбі з коронавірусом. 

На засіданні, яке очолював міський голова Тернополя Сергій Надал були присутні працівники усіх комунальних служб міста, правоохоронці, медики та рятувальники.

У підсумку, представники засідання одноголосно прийняли рішення заборонити ввезення з території Чернівецької та Житомирської області усіх товарів з 17 березня. 

Заборонити окрім супермаркетів, роботу кінотеатрів, театрів, бібліотек, музеїв, навчання у приватних закладах та танцювальних колективах, роботу лазні, салонів краси, перукарень, спортзалів та інше з 17 березня.

З 17 березня у Тернополі заборонена також робота торгово-розважальних центрів, крім продуктових магазинів у них. Відтак власники магазинів мають забезпечити генеральне прибирання та провести ревізію вентиляційних систем, а також забезпечити швидкий розрахунок покупців та провести упакування всіх відкритих продуктів харчування. Крім того, на касі можна обслуговувати тільки 5 покупців, відстань між якими має бути один метр.

Заборонити роботу барів, кафе, дискотек та пабів  з 17 березня. 

Працівники громадського транспорту та торгової сфери мають перебувати у масках та рукавичках. 

Контролювати виконання даного рішення мають працівники поліції Тернополя. 

Детальніше у відео за посиланням тут

https://www.facebook.com/Ternopil.shtabCovid/videos/154612102356360/

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ