Читайте нас в соціальних мережах

Мешканка Тернопільщини робить млини, будинки і навіть карети зі звичайного картону (фото)

Вівторок, 25 лютого 2020 17:35
Для того, щоби виготовляти вироби своїми руками, найголовніше мати тягу до творчості, а матеріали самі знайдуться. Так вважає мешканка Кременця на Тернопільщині пані Юлія.

 Не так давно дівчина почала із підручних матеріалів створювати невеликі композиції – млини, будинки, карети. В одних рукотворах умілиця поєднала два улюблених заняття – витинання та малювання.

—  В кожному домі можна знайти непотрібні коробки, які часто нам дістаються із посилками з пошти. Спершу зайві коробки, звичайно ж, викидалося. Та коли спробувала із картону виготовити деякі вироби, вирішила, що матеріал не має зникати даремно. Ось так час від часу сідаю за творчість. Зараз на улюблене заняття є більше годин, оскільки перебуваю в декреті . Для того, щоби робити сувеніри, мені не потрібен вартісний матеріал. Використовую тільки картон з-під коробок, який вже мені не потрібен. Для того, щоби скріплювати паперові елементи, знадобиться тільки надміцний клей. А щоби будиночок чи возик стали ошатними, розфарбовую їх звичайними акварельними фарбами. От і вся наука. Кожен мій сувенір має ємкість усередині та відкривається, наче шкатулка. Туди можна щось поставити – цукерку, гроші, прикрасу. Відтак, свій сувенір ручної роботи можу використати і в якості подарунку для рідної людини, —  розповіла пані Юлія.

Дівчина зазначила, що для того, аби виготовляти рукотвори для власного задоволення, не обов’язково витрачатися на дороговартісні матеріали. Досить тільки спрямувати фантазію в потрібне русло, як навіть звичайний папір може в умілих руках перетворитися на маленький шедевр.

-02-17_18-48-41.jpg

er_2020-02-17_18-49-29.jpg

-02-17_18-48-41.jpg

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ