Читайте нас в соціальних мережах

Тернопільський гурт TVORCHI впевнено пройшов до фіналу Нацвідбору Євробачення 2020 (відео)

Понеділок, 17 лютого 2020 13:20
У другому півфіналі національного відбору на 65-ий міжнародний пісенний конкурс «Євробачення-2020» перемогли музиканти з Тернополя TVORCHI з піснею Bonfire (16 балів). Також  Khayat з піснею Callforlove (14 балів) і DavidAxelrod із піснею Horizon (11 балів).

У фіналі нацвідбору 22 лютого вони разом із співачкою Jerry Heil, гуртом Gо-A і бандуристкою Krutь поборяться за право представляти Україну на конкурсі у Роттердамі.

Другий півфінал нацвідбору на «Євробачення-2020» стартував 15 лютого о 19: 00 у Палаці культури КПІ (Київ), шоу наживо транслювали суспільні канали «UA: Перший», «UA: Культура», комерційний канал СТБ, а також можна було дивитися на цифрових платформах Суспільного і СТБ, пише «Детектор медіа». 

У ньому виступили 8 учасників, з яких глядачі (50%) та члени журі (50%) спільними зусиллями обрали трьох фіналістів. Імена переможців другого півфіналу оголосив ведучий Сергій Притула. Ними стали гурт Tvorchi з піснею Bonfire (по 8 балів від суддів і глядачів),  співак Khayat з піснею Call for love (по 7 балів від суддів і глядачів) і співак David Axelrod із піснею Horizon (6 балів від суддів і 5 балів від глядачів).

Члени журі Андрій Данилко, Тіна Кароль і Віталіц Дроздов 1 бал дали Garna з піснею Who you are, 2 бали – Олександр Порядинський з піснею Savior, 3 бали – Fo Sho із піснею BLCK SQR, 4 бали – Еліна Іващенко з піснею Get up, 5 балів – Moonzoo feat. F.M.F. Sure із піснею Maze, 6 балів – David Axelrod із піснею Horizon, 7 балів – Khayat зпіснею Call for love і 8 балів – Tvorchi зпіснею Bonfire.  

Глядачі найменше SMS і голосів у додатку Teleportal надіслали за Garna з піснею Who you are (1 бал), 2 бали –  Moonzoo feat. F.M.F. Sure із піснею Maze, 3 бали – Fo Sho із піснею BLCK SQR, 4 бали – Еліна Іващенко з піснею Get up, 5 балів – David Axelrod із піснею Horizon, 6 балів – Олександр Порядинський з піснею Savior, 7 балів – Khayat з піснею Call for love, 8 балів – Tvorchi з піснею «Bonfire»

tab 3

Якщо два або більше учасників наберуть однакову кількість балів, то перевагу матиме той, за кого проголосувало більше глядачів.

Tvorchi – електронний гурт з Тернополя, заснований у 2018 році саунд-продюсером Андрієм Гуцуляком та вокалістом Джеффрі Кенні. Хлопці не професійні музиканти, навчаються на фармацевтів. 

Андрій Гуцуляк та Джеффрі Кенні познайомилися на вулиці випадково, коли Андрій підійшов до Джеффрі на вулиці, щоб перевірити свій рівень англійської мови та поспілкуватись. Знайомство переросло у спіпрацю, де українець став музичним продюсером, а нігерієць — автором текстів та вокалістом, пише «Вікіпедія».

«Наша пісня про те, щоб молоде покоління звернуло увагу на навколишнє середовище,  яке нас оточує, на проблеми, які є в буденності, а саме глобальне потепління. Все зроблено в нашому стилі, щоб люди могли це сприйняти», – розповідають хлопці про свою композицію.

 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ