Читайте нас в соціальних мережах

"Я не народний депутат! Принаймні, поки що", - шоумен з Тернопільщини дорікнув своїм підписникам

Четвер, 13 лютого 2020 16:38
Шоумен з Тернопільщини Сергій Притула зізнається, що самостійно вести власну сторінку у «Фейсбуці», де вже майже 800 000 підписників – ой як не просто. При цьому, часто йому доводиться стикатися з абсолютно необґрунтованою критою в свою сторону, мовляв, йому закидають неналежне ставлення до своїх обов’язків.

«Не секрет, що свою сторінку у ФБ я веду самостійно. Ну, такий вже в мене «бзік»;))). Віддати в управління піарниці чи смм-щику було б простіше, але ми, збаразькі, не шукаємо легких шляхів.

Я люблю ділитись із людьми своїми думками, гастрольним графіком і волонтерськими звітами. Намагаюсь бути активним у коментарях. Головна складність – це особисті повідомлення. Якщо люди пишуть, значить розраховують на якусь відповідь. Але одна справа коли в тебе 300 чи навіть 500 000 підписників і зовсім інша, коли на горизонті бовванить позначка у 800 000», — йдеться у дописі шоумена.

Зі слів Притули, останні чотири ночі він витратив на те, щоб розібрати «завали» з особистими переписками за останніх два місяці.

«Так, «на око», близько 2000 повідомлень. З яких 50% – це привіталки, ще 10% – це флуд типу «прівєт ти луДший», десь відсотків 10 – це прохання про фінансову допомогу на лікування або позичити грошей, бо хтось набрав мікрокредитів, а комусь треба купити квартиру, ще трохи хейтерів, які бажають мені пошвидше здохнути, решта – це якась осмислена переписка на різні теми…

Але головна причина ось цього допису, який я зараз роблю – це навіть не прохання не писати без зайвої потреби, бо таким чином ви відтерміновуєте мої відповіді тим, кому дійсно важливо.

Просто є певний відсоток людей, яким я хочу голосно сказати наступне:

Я НЕ НАРОДНИЙ ДЕПУТАТ;))))))))))))!!!!!!! Принаймні, поки що;).

Купа листів, де мені або дорікають тим, що я, як нардеп маю ходити на роботу, а не їздити з гастролями. Десь закиди, що після того, як я став депутатом, в мені не залишилось нічого людського;)))))))! Люди, камон! Невже все так погано з мисленням (і я зараз навіть не про критичне)?!!

Сподіваюсь цим дописом я допоможу певній категорії своїх підписників скеровувати свої ФБ-емоції адресно;)!», — пояснює підписникам відомий гуморист та телеведучий, сподіваючись, що тепер йому писатимуть лише на важливі теми, на які не шкода буде витраченого часу.

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар