Читайте нас в соціальних мережах

Шахрая, який вкрав благодійні кошти на лікування постраждалих від вибуху в селі Угринів дітей, вже знайшли

Середа, 05 лютого 2020 10:05
Правоохоронці Тернопільщини знайшли шахрая, який видурив у мами одного з потерпілих дітей села Угринів благодійні кошти на лікування. З 365-ти тисяч гривень наразі вдалося повернути лише 80.

"Ми з'ясували, що гроші пішли на електронні гаманці жителів Запорізької та Дніпропетровської областей. Саме туди одразу поїхали наші оперативні групи. Нам спільно з службою безпеки фінустанови вдалося перехопити частину коштів – це вісімдесят тисяч гривень. Їх шахраї не встигли зняти", – повідомили в поліції.

Чоловік, який вигадав шахрайську схему, відбуває покарання у місцях позбавлення волі Дніпропетровщини. Він засуджений за крадіжки та грабежі. Про збір коштів потерпілим дітям дізнався через інтернет.

До злочину залучив знайомих, яким розповів вигадану історію. Зловмисник розповів товаришам, що виграв велику суму грошей через одну із букмекерських компаній. Проте отримати гроші не може, бо в тюрмі, а тому потрібна їхня допомога.

Оперативники уже спілкувалися з усіма "спільниками". Слідчо-оперативні заходи тривають і правоохоронці роблять усе можливе, аби знайти та повернути решту суми.

Нагадаємо, що 3 січня, близько 17:40, в приміщенні сільського клубу с. Угринів Підгаєцького району пролунав вибух, після чого будівлю охопила пожежа. В результаті нещастя опіки отримали восьмеро дітей.

Фото: Sivakovsky Misha

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ