Читайте нас в соціальних мережах

"Треба менше по телефону пи***ти": у Тернополі водій маршрутки нагрубив пасажирці

Вівторок, 28 січня 2020 16:49
У соцмережах тернополяни з сарказмом жартують, що аби стати водієм тернопільської маршрутки, потрібно пройти спеціальний курс хамства. Принаймні, поки складається враження, що у Тернополі просто немає адекватних водіїв громадського транспорту. Так, черговий випадок недопустимої поведінки кермувальника маршрутки трапився 26 січня.

Про це у «Фейсбуці» пише користувач Віталій Невідомий.‎ З його слів, водій маршрутного таксі №13 (номерний знак: ВО 0867 АА) нахамив його дружині.

 «Скільки ще буде їздити ця "бидлота" на пошарпаних маршрутках? Дружина сідала у маршрутку №13, дівчинка попереду не хотіла пройти далі, дружина ввічливо попросила пройти, щоб і вона могла зайти у автобус, на що водій відповів: "Треба менше пи***ти по телефону"!!! Жінка запитала його як він з нею розмовляє, а у відповідь: "Закрий рот я сказав"... Немає слів, був би поруч — морду вже б розквасив точно...», — йдеться у дописі чоловіка у спільноті «Тернопільські новини №1».

У коментарях люди розповідають різноманітні історії із свого життя, кожна з яких — підтвердження того, що культури тернопільським водіям й справді ой як бракує.

«О, це найвідоміший "герой"-водій маршрутки в дописах у тернопільських новинах! Теж мала сварку з водієм 13 маршруту. 5 разів просила його дати квиток - то почав патякати, що нема такого закону, що він не дасть, що треба купити собі проїзний і т.д. нахабні речі. То вже весь автобус на нього сварився. Якби я не поспішала на концерт, то я би зупинила ту всю його поїздку і викликала би поліцію. Втім, викликати і писати скаргу можна і наступного дня... Лиш би були нерви і сили тим займатись. Такі хами на то і розраховують - що люди поспішають і в них нема часу на скарги», — пише Яна Іщук.

І справді, найбільш ефективним методом боротьби з хамовитими кермувальниками маршруток є не вступ у суперечку, вияснення хто правий через взаємні образи чи рукоприкладство, а виклик правоохоронців та написання скарги в управління транспорту… Після цього наступного разу, коли водій спробує спровокувати черговий конфлікт, він принаймні задумається про наслідки своїх дій.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ