Читайте нас в соціальних мережах

У Кабміні погодили призначення заступником голови Тернопільської ОДА земляка Ігоря Сопеля

Середа, 15 січня 2020 18:06
Всі шанси стати заступником голови Тернопільської облдержадміністрації має хоростківець Арсен Марчишак. Його кандидатуру погодило керівництво країни.

Про це на своєму Telegram-каналі повідомив народний депутат Олексій Гончаренко.

«Кабмін погодив на призначення Марчишака Арсена Романович на посаду заступника голови Тернопільської облдержадміністрації», — йдеться у дописі нардепа Гончаренка.

За інформацією журналістів сайту «Тернополяни», сам Арсен Марчишак є земляком діючого голови Тернопільської ОДА Ігоря Сопеля та перебуває із ним у дружніх стосунках.

Із відкритих джерел відомо, що разом з матір’ю, дружиною та трьома синами він проживає в чималому житловому будинку на понад 200 квадратних метрів, також подружжя має два легкові автомобілі. Згідно з декларацією, в минулому році він ніде не працював, однак отримував соціальну допомогу в сумі 17 850 грн. Соцдопомогу отримувала і його дружина, яка, є власником частини кондитерського цеху та займається підприємницькою діяльністю. Попри те що доходи Марчишака відверто мізерні, він зазначив, що має заощадження — 100 тисяч гривень, ще 150 тисяч гривень має його дружина.

Зазначимо, що остаточне призначення на посаду заступника голови ОДА відбудеться після виходу відповідного розпорядження за підписом Глави держави.  

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ