Читайте нас в соціальних мережах

"Вдома краще": після візиту до Тернополя творців "Орла і Решки" влада вирішила дещо змінити в місті

Середа, 18 грудня 2019 11:20
Нещодавно тернополяни побачили випуск популярного тревел-шоу "Вдома краще! Тернопіль". Автори програми – творці відомої програми "Орел і решка". Три дні знімальна група  досліджувала Тернопіль і шукала туристичні принади міста. Крім багатьох позитивних моментів, журналісти виявили і негативий: мова йде про оновлені ділянки вулиці Чорновола, де обалштована велодоріжка. Під час ремонту там не понижували бордюрів.

Як зазначає начальник управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР Олег Соколовський, проектом передбачено що перехрестя по вул. Коперника – Чорновола буде підвищеним. Тому відмітки усіх бордюрів зроблені з цим розрахунком. Проект мав бути втіленим в цьому році. Однак зараз ще тривають перемовини – чи варто піднімати саме перехрестя, чи все ж зручніше буде опустити бордюри до відмітки заввишки 5 см до існуючого асфальту.

"Після перемовин з проектантами та профільними фахівцями ми приймемо остаточне рішення, – зазначаив Олег Соколовський. – Зараз у процесі розробки програма "Доступне місто", у рамках якої планується у наступному році маштабно понизати бордюри та облаштувати пандуси у Тернополі".

Тернополяни можуть надати свої пропозиції для вирішення пеитання щодо розвязки вулиць Коперника – Чорновола, а також надсилати пропозиції щодо пандусів та пониження бордюрі на інших локаціях міста. Можна писати на [email protected] або телефонувати за номером телефону  525848.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ