Читайте нас в соціальних мережах

На Тернопільщині п'яний водій збив п'яного пішохода, який перебігав дорогу (фото)

Четвер, 12 грудня 2019 16:08
На Тернопіллі сталася ДТП за участю автомобіля та пішохода. Що водій автівки, що пенсіонер, який переходив дорогу, були «під мухою».

Аварія сталася у Заліщиках 11 грудня близько 17:00 год.

— Водій автомобіля Renault Kangoo не вибрав безпечну швидкість руху і збив 67-річного пішохода. Останній переходив проїжджу частину дороги за межами пішохідного переходу і на неосвітленій ділянці. Після автопригоди кермувальник залишив транспортний засіб на дорозі та втік, — інформують поліцейські.

«Швидку» та правоохоронців викликали люди, які помітили на дорозі лежачого потерпілого. Його з місця пригоди госпіталізували у лікарню. Медики діагностували у пенсіонера політравму, струс, перелом плеча та гомілки і алкогольне сп’яніння. На щастя, життю чоловіка загрози немає.

Щодо втікача, то його знайшли вже за годину після ДТП.

— Це житель Чернівецької області. Чоловік каже, що не помітив перехожого, а втік, бо злякався. Його освідчили і в крові теж виявили сліди алкоголю. На водія було складено адмінпротокол згідно статті 130 КУпАП. Деталі автопригоди встановлюються, — повідомляють в ГУНП у Тернопільській області.

zalishDTP1.jpg


ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ