Читайте нас в соціальних мережах

Головна ялинка Тернополя цьогоріч засяє по-новому

Середа, 11 грудня 2019 15:40
У Тернополі на Театральному майдані завершили монтаж головної ялинки міста. На новорічній красуні уже частково облаштували святкову ілюмінацію.

У цьому році, як і у попередньому, ялинка буде оздоблена 3D–ілюмінацією, проте тепер новорічне 3D-освітлення доповниться різноманітними світловими функціями. 

Як повідомили в міській раді, окрім центральної ялинки, працівники КП "Тернопільміськвітло" приступили і до облаштування ілюмінації на водограях, що у центральній частині міста.

Урочисте засвічення вогнів головної ялинки Тернополя традиційно відбудеться в день Святого Миколая, 19 грудня о 17:00.

Спостерігати, що відбувається біля головної ялинки міста, можна онлайн. (Веб-камера Театральний майдан - вид з готелю Україна).

Нагадаємо, що цього року тернопільська ялинка буде дещо іншою, ніж раніше. Проведена експертиза показала, що стовбур ялинки вийшов з ладу. Його повністю переробили, тому цього року основа ялинки буде новою.

За словами директора КП "Тернопільміськсвітло" Олега Лехіцького, тепер головна ялинка міста буде густішою, адже її оздоблять новими гілками. А ще за допомогою нових програм оновлять ілюмінацію.

Додати коментар