Читайте нас в соціальних мережах

На фестивалі у Тернополі виступатимуть легендарні джазмени з різних куточків світу

Середа, 20 листопада 2019 16:19
Вже наступного місяця у Тернополі відбудеться одна із найбільших джазових подій року — XІX фестиваль сучасної імпровізаційної музики «Jazz Bez». На ньому виступатимуть справжні легенди джазової музики.

Міжнародний фестиваль «Jazz Bez» вже традиційно організовують мистецьке об’єднання «Коза», Тернопільська міська рада та музичний центр «Бастер». Триватиме він впродовж трьох днів — з 6 по 8 грудня у Тернопільському обласному українському  драматичному театрі імені Тараса Шевченка.

Як повідомляють організатори заходу, на фестивалі джазової музики у Тернополі можна буде почути відомих на весь світ джазменів зі Сполучених Штатів Америки, Німеччини, Польщі та інших країн.

— «Jazz Bez» — це транскордонний джазовий марафон, який поєднує десятки міст, сотні музикантів, тисячі меломанів і кілометрів та ще більше відтінків джазу». За 18 років на фестивалі відбулися сотні концертів, утворилися десятки міжнародних проектів, а кількість музикантів, що грали на «Jazz Bez» перевищила тисячу, — наголошують ініціатори музичного дійства.

До слова, квитки на захід можна вже придбати онлайн, або у касах драмтеатру. Ціни  від 130 до 210 гривень.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ