Читайте нас в соціальних мережах

У Тернополі готуються до снігопадів

П'ятниця, 08 листопада 2019 10:09
Аби негода не застала місто зненацька, у Тернополі розпочали активну підготовку до зими. Обслуговуючі підприємства приводять до ладу техніку, яка чиститиме вулиці у випадку снігопадів. Також роблять запаси палива. 

На виконавчому комітеті міськради прийняли рішення "Про заходи щодо забезпечення безперебійного руху транспорту у зимовий період на 2019-2020 роки", яке дозволить відповідним службам оперативніше діяти в умовах снігопадів та негоди.

Як повідомили у прес-службі мерії, до 15 жовтня усі відповідальні структури повинні були завершити ремонт спеціалізованої техніки і підготувати її до зимового періоду, а також зробити відповідний запас паливно-мастильних матеріалів.

На випадок снігопадів затвердили перелік першочергового утримання проїзної частини вулиць, розташованих на ухилах, якими проходять маршрути міського громадського транспорту.

Дороги та тротуари в Тернополі у зимовий період будуть обслуговувати: ТОВ "Авакс Проф", ТМШРБП "Міськшляхрембуд", ТОВ "Техно-Буд-Центр", а прибудинкові території – організації, які надають послуги з утримання будинку (так звані "ЖЕКи") або ОСББ.

Частково міжквартальні проїзди також обслуговуватимуть організації, які надають послуги з утримання будинку – у рішенні є перелік проїздів, утримання яких закріплено за тим чи іншим підприємством. На виконання цих функцій  для обслуговування міжбудинкових проїздів з бюджету міста передбачили 500 000 грн.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ