Читайте нас в соціальних мережах

У селі на Тернопільщині живуть 20 "мільйонерів" без мільйонів (відео)

Субота, 02 листопада 2019 17:42
У невеличкому селі Стрілківці Тернопільської області живе не один, не два, а зо два десятки мільйонерів. Про те, що вони «багачі» люди дізналися нещодавно.

Щоправда, виявилося, що розбагатіли вони не завдяки лотереї, чи спадку багатих родичів із-закордону, а працюючи у компанії "Вілсонс груп", про яку донедавна взагалі ніхто з них не чув.

Справа у тім, що мільйонерами мимоволі селяни стали лише на папері. Насправді ж їх втягнули у злочинну схему з виведення грошей.

Так, пані Ольга випадково дізналася, що донька нібито працювала у Києві в компанії "Вілсонс груп", де заробила 2,5 мільйони. Її донька Тетяна, яка роками доглядала за своєю дочкою-інвалідом раптово стала мільйонеркою – згідно із випискою із податкової. Побачивши такі цифри, жінки помчали до податкової, однак там нічого не пояснили. Виявилося, що донька пані Ольги стала не мільйонеркою, а учасницею злочинної схеми – її без відома влаштували на роботу, а під виглядом зарплати компанія просто виводила мільйони гривень.

Що цікаво, сама компанія "Вілсонс груп" існує лише на папері. Засновником її значиться такий собі Максим Галустян, який за останній рік заснував більш як сотню компаній. А за адресою, яка вказана як його місце проживання, розташований храм.

Детальніше — у сюжеті програми "Гроші":

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ